Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

dakdekker Den Haag

Dakdekker in Den Haag

Moet er iets aan de dakbedekking van uw woning gebeuren? Is uw dakgoot of afvoer kapot? Dienen we dakkappellen vervangen te worden? Of heeft u een andere klus waarvoor u een dakdekker nodig heeft? Dan zit u goed bij R.A. Daktechniek, een professioneel en vakkundig dakdekkersbedrijf dat werkzaam is in Den Haag en omstreken. Zo zijn we ook actief in steden als Voorschoten, Zoetermeer en Leiden. Ons bedrijf is een gecertificeerd dakmeester en tot onze trots sinds 2017 participant bij de Stichting Dakmeester. Onze certificaten bestaan onder meer uit verschillende KOMO certificaten en PBL 0179 Betonpannen. Met andere woorden, wij leveren altijd kwaliteit. Om u die te verzekeren krijgt u ook nog eens 15 jaar garantie op onze werkzaamheden.

R.A. Daktechniek: dakdekker in omgeving Den Haag

R.A. Daktechniek is een dakdekkersbedrijf gevestigd in de buurt van Den Haag, in Oegstgeest. Met ruim 15 jaar aan ervaring in het leveren van dakwerken kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en uitstekende service. Tussen 2012, 2013 en 2014 werden we, drie jaar op rij, uitgeroepen tot ‘beste dakdekkersbedrijf’. Al vele jaren realiseren wij oplossingen op maat voor vele tevreden klanten op basis van onze principes: specialistisch, snel, secuur en solide.

Waarom R.A. Daktechniek?

Als dakdekkersbedrijf kunt u R.A. Daktechniek voor diverse diensten inschakelen. Van het aanbrengen van isolatie onder uw dak, dakpannen, dakgootreiniging tot bitumineuze dakbedekking: bij ons bent u voor deze werkzaamheden aan het juiste adres. Hoe groot de opdracht ook is, klein of groot, wij gaan altijd op een nette en zorgvuldige manier te werk en laten geen rommel achter.

  • Vlotte service
  • Geen voorrijkosten
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 10 tot 15 jaar garantie
  • Hoogwaardige materialen

Vraag een offerte aan

Meer weten wat R.A. Daktechniek voor u kan betekenen? Woont u in Den Haag of omgeving? Bezoek dan de website of neem direct contact op voor meer informatie. U kunt telefonisch contact opnemen via 06-34387822 of het online contactformulier op de website invullen.

 

https://www.radaktechniek.nl/
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.