Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

coaching Delft

Voel meer verbinding in Delft

Zoals zoveel mensen bent u wellicht ook op zoek naar uzelf. Dat klinkt als zo´n hip, spiritueel streven, maar het is absoluut iets wat u meer kan brengen dan uw huidige leven. Heeft u zich wel eens afgevraagd wie u werkelijk bent en, belangrijker nog, wat u nu echt belangrijk vindt? Met coaching Delft komt u daar achter. Het zou best eens kunnen dat u daarna tot hele andere keuzes komt. Lotte Gras kijkt samen met u naar uw gewoontes en patronen, maar vooral ook naar uw wensen en verlangens.

Van hoofd naar lichaam

Mede door de maatschappij van nu zitten we allemaal erg veel in ons hoofd. Er wordt veel van ons gevraagd en daar willen we maar wat graag aan voldoen. Maar wat wilt u zelf nu eigenlijk? Hoe prettig (of niet) voelt u zich eigenlijk bij die ´ratrace´? In coaching Rijswijk gaat u op onderzoek uit, naar uw eigen verlangens, naar waar u zich goed bij voelt. Dat doet u natuurlijk niet alleen, maar met begeleiding van Lotte Gras.

Eindelijk echt stoppen met roken

Bent u één van die vele mensen die zo graag willen stoppen met roken, maar die het maar niet lukt? Wat jammer, en wat vervelend. Maar weet u ook waarom u er niet in slaagt om te stoppen? Via coaching Delft kijkt Lotte samen met u naar dat waarom, zowel in individuele als in groepsgesprekken. Kunt u zich voorstellen hoe motiverend dat is?

Op ontdekkingsreis in Rijswijk

Als u 100% tevreden bent met uw huidige leven, dan hoeft u niet met Lotte op reis. Is er iets wat u stiekem toch wel heel graag anders zou willen: stap dan in en kies voor coaching Rijswijk. Het eindstation is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat u een flinke stap voorwaarts maakt.

https://lottegras.com/