Grotemarkt beraad
Image default
Auto’s en Motoren

CBR theorie certificaat halen? Volg de dagcursus van Gelijk Geslaagd!

Iedereen vanaf 17 jaar mag zijn theorie examen bij het CBR halen. Om te kunnen slagen voor je theorie examen moet je veel leren. Je moet alles weten over de verschillende verkeersregels, de verkeersborden, de wetten en regels en je moet goed op de hoogte zijn van gevaarherkenning. Om dit allemaal goed en snel aan te kunnen leren heeft Gelijk Geslaagd een uitstekende auto theorie dagcursus ontwikkeld.

De theoriecursus van Gelijk Geslaagd is een eendaagse cursus waarbij je cursus volgt en examen doet op dezelfde dag. Dagenlang (of voor sommigen zelfs wekenlang) uit boeken leren die behoorlijk saai zijn behoort dus tot het verleden. Sterker nog, tijdens onze cursus werken we niet eens met boeken! Hoe wordt je dan alle theorie goed aangeleerd? Je krijgt les van een praktijkgerichte en ervaren docent. De docent zal je gedurende de ochtend alle theorie leren die je moet weten om je CBR theorie examen succesvol af te kunnen leggen. Met behulp van tips, trucs en ezelsbruggetjes zorgt de docent ervoor dat alle leerstof goed in je hoofd komt. Daarnaast behandelen we veel situaties uit de praktijk, waarschijnlijk zal je veel van die situaties al herkennen vanuit je rijlessen. Ook wordt er geoefend met examens, hiervoor worden echte examens van het CBR gebruikt. Door met deze examens te oefenen raak je al bekend met de vraagstelling van het examen en kunnen we goed laten zien welke vragen echte instinkers zijn.

Voordelen van de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

De eendaagse theoriecursus van Gelijk Geslaagd heeft veel voordelen:

  • De cursus is door onze manier van lesgeven zeer geschikt voor iedereen, ook wanneer je kampt met ADHD, concentratieproblemen of faalangst
  • Koffie, thee, lunch, vervoer van en naar het CBR en je inschrijving bij het CBR wordt allemaal door ons geregeld, een all-in dagcursus dus
  • 100% slagingskans
  • Cursus locaties door het hele land
  • Je krijgt van ons garantie. Mocht je toch niet geslaagd zijn mag je de cursus nog een keer gratis overdoen

Motorrijden? Volg dan onze motor theoriecursus

Naast de theoriecursus auto bieden wij ook de theoriecursus motor aan. Wil je een theoriecursus volgen via Gelijk Geslaagd? Schrijf je dan in via de site! 

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/