Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Boek een onvergetelijke vakantie naar Eilat

Ben je op zoek naar een heerlijk paradijs waar jij je nooit hoeft te vervelen? En waar de zon het hele jaar door schijnt en de temperaturen zeer aangenaam zijn? Dan is een vakantie naar Eilat echt iets voor jou! Ik zal je vertellen waarom!

Het prachtige paradijs in de woestijn

In het meest zuidelijke deel van Israël, vind je Eilat. Zoals velen zeggen is dit een waar paradijs in de woestijn. Dit komt onder andere door de prachtige Rode Zee, het unieke Timna nationaal Park, de Red Canyon en de bijzondere Negev Woestijn. Alleen dit zijn al genoeg redenen om Eilat te bezoeken.

Geniet van talloze excursies

Als je op vakantie gaat dan wil je natuurlijk af en toe lekker actief bezig zijn. Je hoeft je in Eilat in ieder geval geen zorgen te maken dat jij je gaat vervelen. Er zijn namelijk ontzettend veel excursies te boeken. Hierbij hebben we de leukste op een rijtje gezet:

  • Duiken, snorkelen, zwemmen in de Rode Zee
  • Het onderwaterobservatorium bezoeken
  • Dolfijnen bekijken (of met ze zwemmen!)
  • Het nationaal park Timna bezoeken
  • Shoppen in Eilat
  • De spectaculaire Red Canyon bezoeken
  • Negev woestijn en de Eilat mountain bewonderen
  • Kameeltocht of een Jeepsafari
  • Dagtocht naar Petra

Je ziet al dat het een lange lijst is, en zo kunnen we nog even doorgaan! Kortom, er is genoeg te beleven in Eilat.

Geniet volop en vind jouw ultieme balans

Tijdens een vakantie in Eilat kun je flink genieten van de geliefde combinatie van zon, zee en strand. Of natuurlijk van het zwembad bij je hotel (of appartement). Kom je vooral om uit te rusten? Dan is dit een vakantiebestemming waar je volledig kunt ontspannen. Kom je vooral om actief bezig te zijn? Dan heeft deze bijzondere bestemming ook genoeg te bieden. Kies zelf wat voor jou de ultieme balans is, er is in ieder geval genoeg van beide werelden te vinden.

Wil je een vergelijkbare vakantie buiten Eilat?

Ben jij al eens eerder in Eilat geweest? En ben je op zoek naar een vergelijkbare bestemming? Dan is een vakantie naar Israël echt iets voor jou. Dit land heeft ook ontzettend veel te bieden. Vooral het rondreizen door Israël is erg in trek tegenwoordig! Een andere aanrader is een vakantie naar Jordanië.

https://www.oppenheim.nl/