Grotemarkt beraad
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij De Dakmakers staat de klant centraal

Uw dakwerkzaamheden door een toegewijd en vakkundig team laten uitvoeren, binnen de afgesproken tijd en tegen een concurrerende prijs. Als dit u aanspreekt, kunt u vandaag nog contact opnemen met De Dakmakers. We maken dan snel een eerste afspraak. Die is bedoeld om kennis te maken en uw dak te bekijken. We zullen u op diezelfde dag van passend advies voorzien en een indicatie geven wanneer de klus geklaard kan zijn.

Bij De Dakmakers werken gediplomeerde en ervaren mensen. We zijn aangesloten bij Vebidak, de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. We zijn in het bezit van het VCA- en KOMO-procescertificaat. Dit wil zeggen dat onze werkwijze volledig aansluit bij de huidige eisen qua kwaliteit en veiligheid. Verder onderscheiden we ons door een 24/7 service, oftewel: voor spoedgevallen maken we altijd tijd vrij. En we bieden volledige projectgarantie. De Dakmakers zijn bereikbaar via 085 022 0680 en info @ dakmakers.nl.

Reparatie bij dakschade

Als u er op staat dat de reparatie van dakschade snel en professioneel gebeurt, zit u goed bij De Dakmakers. Onze medewerkers hebben ervaring met alle mogelijke daken. Ze werken zorgvuldig en netjes. Voordat ze aan de slag gaan wordt alles met u doorgenomen: de exacte werkzaamheden, de tijdsduur én de definitieve prijs. Veel van onze klanten maken gebruik van het dakonderhoud abonnement.

Ieder jaar wordt het dak geïnspecteerd en gereinigd. Indien nodigen repareren we kleine beschadigingen en we voeren preventief onderhoud uit. Groot voordeel van het abonnement is dat u weet in welke conditie uw dak verkeert. En daarbij voorkomen we dat bijvoorbeeld een beginnende slijtage uit de hand gaat lopen. Heeft u interesse? Klikt u op ‘contact’, dan verschijnt een formulier. Als u dit invult en vervolgens op ‘verzenden’ klikt bellen we u!

http://www.dakmakers.nl/