Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Bel voor een reparatie aan uw platte dak De Dakmakers

De dakdekkers van De Dakmakers houden zich onder andere bezig met het leggen van dakbedekking. Wanneer het onderhoud aan de dakbedekking goed is, heeft dakbedekking een levensduur van wel tientallen jaren. Toch kan het soms nodig zijn om een dak reparatie uit te moeten voeren, wanneer er schade is ontstaan aan de dakbedekking. Bij schade aan de dakbedekking is het aan te raden deze zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer de schade namelijk niet snel gerepareerd wordt is de kans groot dat de schade aan het dak groter zal worden. Dit is zonde en onnodig. Bel dus altijd snel met De Dakmakers wanneer u schade hebt gezien op uw dak!

Wie zijn De Dakmakers?

Het bedrijf van De Dakmakers zit in Alphen aan den Rijn. Het werkgebied is ruim, namelijk Zuid Holland, ’t Groene Hart, de Randstad en daarbuiten. Al ruim dertig jaar is De Dakmakers een begrip. De werkzaamheden bestaan uit dak reparatie, dak onderhoud, dak advies, dak service, herstelwerkzaamheden, controles en dak renovaties. Platte daken is het specialisme. In de loop der jaren is er ongelofelijk veel ervaring opgedaan, er zijn geen verassingen meer wat betreft platte daken. De Dakmakers is aangesloten bij Vebidak en is in het bezit van de benodigde certificaten. Alle mensen die werkzaam zijn bij De Dakmakers zijn echte vakmensen, met alle diploma’s op zak.

De mensen van De Dakmakers zijn werkzaam bij grote projecten zoals bij de overheid, vastgoedbeheerders en Verenigingen van Eigenaren. 100% van de klanten beveelt De Dakmakers aan! Op de site zijn reviews te lezen over de ervaringen van klanten.

Onafhankelijk dakadvies nodig? Vraag het De Dakmakers!

Naast het uitvoeren van alle werkzaamheden op het dak geeft De Dakmakers ook uitstekend onafhankelijk dakadvies. Of het nu gaat om problemen die veroorzaakt zijn door bijvoorbeeld grote hagelstenen, blikseminslag, brand of juist om mogelijkheden zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, witte of groene daken, dakisolatie, De Dakmakers hebben de oplossing voor u! U kunt ons altijd alles vragen, wij gaan dan graag voor u aan de slag en geven advies op maat.

 

https://www.dakmakers.nl/