Grotemarkt beraad
Image default
Dienstverlening

Als single over de wereld reizen

Al 15 jaar lang organiseren de specialisten van One2gethertravel de allerleukste reizen voor een single. De experts weten als geen ander wat jij als single wilt tijdens het reizen, en hier spelen ze vakkundig op in. Bij de single groepsreizen zijn de groepen nooit groter dan twintig personen, waardoor er een natuurlijke sfeer binnen de groep ontstaat. Door deze groepsgrootte heeft iedereen de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en ontstaat er snel een klik tussen de verschillende reizigers. De specialisten verdelen de groepen zorgvuldig in, zo zetten ze leeftijdsgenoten bij elkaar en mensen die dezelfde reisinteresses hebben. Zo is het voor iedere single mogelijk om met gelijkgestemde groepsreizen te boeken. Hierbij wordt niemand vergeten of uitgesloten; ook single reizen voor 50-plussers behoren tot het aanbod van One2gethertravel.

Ontdek nieuwe mensen en interessante culturen

Hoe heerlijk is het om als single met niemand rekening te hoeven houden wanneer je wilt gaan reizen. Je gaat reizen met mensen die dezelfde passie voor het ontdekken van de wereld delen en omringt je met gelijkgestemde. Wil jij bijvoorbeeld altijd al naar Spanje of Griekenland? De experts van One2gethertravel verzorgen deze reis tot in de puntjes! Maar ook zweden of bijvoorbeeld Lapland behoren tot het aanbod. Zo zijn er single groepsreizen beschikbaar voor elk type reiziger. Tijdens de groepsreizen ondernemen jij en je medereizigers verschillende single activiteiten, zo leer je ze nog beter kennen. Misschien ontmoet je hier wel vrienden voor het leven! De single groepsreizen van deze specialisten ga je hoe dan ook nooit meer vergeten.

Boek direct een reis en laat de voorpret beginnen

Wil jij je eerste reis gaan boeken maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Bij dit bedrijf voorzien ze je graag van advies! Wanneer je twijfelt of single reizen geschikt zijn voor jou, is het een goed idee om te kiezen voor een van de korte reizen in het aanbod. Zo ontdek je of het bij je past. Boek een van de single reizen naar je favoriete bestemming en geniet binnenkort van een heerlijke vakantie.