Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

All Over Tours, al ruim 25 jaar dé specialist in droomreizen naar Afrika

Een rondreis door Afrika moet iedereen eens hebben meegemaakt. Het op een na grootste continent ter wereld biedt een overweldigende natuur, kleurrijke bevolkingsstammen, wilde dieren en prachtige natuurparken. Het machtige oer-continent heeft alles in zich voor wie méér wil dan zon, strand en zee. All Over Tours verzorgt al meer dan 25 jaar droomreizen naar Afrika die op jouw lijf geschreven zijn. Er wordt een reis gecomponeerd op basis van jouw wensen. Je gaat naar kleinschalige, exclusieve bestemmingen die de lokale cultuur en waarden recht doen.

Ontdek de wildernis en de mooiste natuurgebieden in Botswana

Botswana geldt als de populairste wildbestemming in Afrika. All Over Tours wijst je graag de weg met een luxe reis naar Botswana. Je kunt deze individueel samenstellen. Kies bijvoorbeeld met een klein gezelschap voor een luxe kampeersafari of geniet van een gezinsvakantie in Botswana met kanosafari. Je kunt een vliegsafari met bezoek aan de Victoria Falls ook van je bucketlist strepen.

Oeganda als onontdekte parel voor je huwelijksreis

Een huwelijksreis naar Oeganda is voor velen een onontdekte parel. All Over Tours laat je kennismaken met dit land, waarbij je onder leiding van een gids op zoek gaat naar berggorilla’s in het Bwindi Impenetrable Forest, diverse nationale parken kunt bezoeken en de vriendelijke bevolking ontmoet. Het levert onuitwisbare indrukken op. Aarzel niet langer en ga in gesprek met All Over Tours over je gewenste droomreis naar Afrika. Voor vragen zijn wij telefonisch (+317 13 31 90 34) en per e-mail bereikbaar. Of geeft je reiswensen online door en je ontvangt een reisvoorstel op maat. Je kunt ook via onze website eenvoudig een afspraak maken voor een gesprek bij je thuis.
 

https://www.allovertours.nl/