Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Zoekt u een dakdekker in Deventer?

Bent u al een tijdje op zoek naar een dakdekker in Deventer? Wellicht kan Vrielink Dakwerk u dan helpen. Dit dakdekkersbedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring, dus u weet zeker dat er kwaliteit wordt geleverd.

Vakkundig

Vrielink Dakwerk, de beste dakdekker in Deventer levert altijd kwaliteit. Als u een probleem heeft met uw dak, komen zij het dak eerst goed inspecteren. Daarmee kunnen ze de status vaststellen. Als de status is vastgesteld, weet de dakdekker of er onderhoud, renovatie, reparatie of een nieuw dak nodig is. Een dak inspectie kan ook handig zijn wanneer u problemen wil voorkomen. Als u er op tijd bij bent, weet de dakdekker welk klein onderhoud er nodig is om grotere problemen te voorkomen. U kunt uw dak dan ook jaarlijks laten inspecteren, zodat u zeker weet dat alles in orde is.

Klantgerichtheid

Bij elk bedrijf is het belangrijk dat de werknemers vriendelijk zijn. Gelukkig kunt u daar bij Vrielink Dakwerk vanuit gaan. De dakdekkers zijn harde werkers en ze zijn erg klantgericht. Naast hun vaste team bieden ze ook jongeren, die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, de gelegenheid om werkervaring op te doen. De jongeren krijgen de kans zich persoonlijk te ontwikkelen. Daarvoor is Vrielink in 2016 beloond met de MVO-award. De Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award dus. Vrielink is net zo goed voor hun klanten als voor hun werknemers.

Meerdere locaties

Woont u niet in Deventer? Dat is geen probleem. Vrielink Dakwerk is namelijk niet alleen dakdekker in Deventer. Ze zijn ook actief als dakdekker in Zutphen, Doetinchem, Lochem, Apeldoorn en de rest van de omgeving. Heeft u problemen met uw dak? Dan raad ik u echt aan om contact op te nemen met Vrielink Dakwerk in Deventer. Daar bent u verzekerd van kwaliteit.

https://www.vrielinkdakwerk.nl/