Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Zo verkoop je je huis sneller!

Wil je snel je woning verkopen voor een mooie prijs? En niet te lang hoeven wachten op een koper, omdat je anders dubbele woonlasten moet betalen? Je huis snel verkopen kan op meerdere manieren. Met de adviezen die hieronder staan kun je jouw woning of je bedrijfsvestiging sneller verkopen, dus profiteer van onze nuttige tips!

Kies voor je huis verkopen en terughuren 

Steeds meer woningeigenaren kiezen, zeker als ze hun pensioengerechtigde leeftijd bereiken, voor hun woning verkopen en terughuren met Bagro Vastgoed. Hierdoor kun je de overwaarde van je woning en de winst die je in de loop der jaren hebt gemaakt op je pand cashen. Je woning verkopen en terughuren heeft als voordeel dat je hierbij geen dubbele woonlasten betaalt en natuurlijk ook dat je woonlasten flink omlaag kunnen. Daarbij heb je de garantie dat je huis direct wordt verkocht, omdat je deze namelijk zelf ook meteen weer terug gaat huren!

Zorg ervoor dat je woning online goed zichtbaar is

Cruciaal bij het op korte termijn kunnen verkopen van je huis, is de online zichtbaarheid van je woning. Zet je woning daarom te koop op meerdere websites die zich bezighouden met woningverkoop, zoals Funda.nl of Marktplaats. Je bereikt dan een veel groter potentieel koperspubliek dan wanneer je niet via internet je woning aanprijst bij anderen.

Online aanprijzen alleen is echter niet voldoende. Belangrijk is ook dat je ervoor kiest om scherpe en duidelijke foto’s en/of een video online te plaatsen, zodat gegadigden een goede indruk kunnen krijgen van hoe je woning eruit ziet en in welke staat deze verkeert. Het slimste is om dit beeldmateriaal te laten maken door een gespecialiseerde fotograaf of cameraman. Zij weten namelijk precies uit welke hoeken ze foto’s moeten maken en hoe de foto’s het meest aantrekkelijke geschoten kunnen worden.

Je hoeft natuurlijk niet alles zelf te doen

Er zijn nog steeds veel mensen in ons land die het verkopen van hun woning zelf doen, zonder tussenkomst van een verkoopmakelaar. Deze mensen denken dat geen makelaar inschakelen hen geld scheelt. Vaak is dit echter niet het geval! Wie kiest voor bemiddeling door een goede verkoopmakelaar, krijgt namelijk goed advies, geeft de prijsonderhandeling aan een professional en kan zo flink wat geld besparen!