Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Zo maak je een verzending uniek!

Verzendverpakkingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De brievenbusdoos is hier één van. Door de opkomst van online webshops komt hier steeds meer vraag naar. Dat is hartstikke leuk! Want een mooie verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten, medewerkers of vrijwilligers te vergroten of persoonlijk te bedanken voor hun inzet.

Wat is een brievenbusdoos?

Voordat ik verder ga vertellen over hoe leuk het is om een personaliseerbare verzendverpakking te maken leg ik even kort uit wat een brievenbusdoos is. Een brievenbusdoos is een compact doosje waarin je onder andere een bestelling of cadeau in kunt verzenden. De naam zegt het al, het moet wel door een brievenbus passen. De gemiddelde brievenbus in Nederland is 26,5 centimeter lang en 3,2 centimeter breed. Dus houdt hier rekening mee.

De voordelen van een brievenbusdoos

De brievenbusdoos biedt voordelen voor zowel de verzender als de ontvanger. De dozen zijn leverbaar in verschillende maten. Er is altijd wel een doos die goed bij de bestelling past. De doos zelf is gemakkelijk en snel in elkaar te vouwen en daarom ook weer makkelijk te openen. Een brievenbusdoos is niet alleen praktisch maar kan ook toevoegen aan de merkbeleving van de klant. Kies daarom voor een brievenbusdoos met jouw logo.

Hoe kom ik aan de passende brievenbusdoos

Op packaging.nl vind je een groot aanbod aan verzendverpakkingen. Onder andere de brievenbusverzenddoos. Deze valt te personaliseren naar jouw behoefte. Zelfs de adressen van de klant kunnen al op de doos gedrukt worden. Weet je niet precies welke formaten je nodig hebt? Geen probleem, samen met jou gaan ze op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw verpakking. En dat al in oplages vanaf 25 stuks. Ze nemen alle handelingen uit handen zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken!