Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Wrappen auto

Presto Dimensions biedt een volledig assortiment premium autowrapfolies van wereldwijd vertrouwde vinylfabrikanten. U kunt kiezen uit onze lijst met een breed scala aan kleuren en afwerkingen, inclusief texturen en chroomfolies die bij uw stijl en auto passen. U heeft de keuze uit onze eigen bedrukte koolstofvezelproducten en u kunt uw auto installeren met een doorzichtige beschermfolie ter voorkoming van krassen.

Ontwerp belettering auto

Wanneer u wilt adverteren of een bedrijfslogo op uw auto wilt plaatsen, is belettering auto de perfecte oplossing. Presto Dimensions verzorgt auto wrappen Rotterdam voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers en geven u de mogelijkheid om een geheel uniek, opvallend wrapontwerp te creëren. U hoeft uw auto niet te schilderen, want het enige dat u nodig hebt, is het wrappen auto. Dat het om stickers gaat, zal echter niemand kunnen zien. Het resultaat van auto wrappen Rotterdam is namelijk verbluffend!

Kleuren en opties auto wrappen Rotterdam

Voor het auto wrappen Rotterdam bieden we een breed scala aan kleuren van vinyl stickers. U kunt uit onze catalogus uw gewenste kleur en afbeeldingen voor uw belettering auto of volledige wrap selecteren. Presto Dimensions gaat vervolgens aan de slag om het ontwerp uit te voeren met de mooiste resultaten als gevolg. De kleuren en de belettering auto kunnen worden aangepast en glanzend of mat worden afgewerkt. Er zijn ook kleuropties voor chroom en metallic.

Prijzen wrappen auto

Het wrappen auto is betaalbaarder dan schilderen, dus u kunt de kleur van uw auto snel en kosteneffectief veranderen, zonder opnieuw te spuiten. Omdat het omkeerbaar is, beschermt u uw originele lak tegen beschadiging door de zon en milde beschadigingen, zolang de wrap erop zit. Presto Dimensions biedt ook half wrapping, zoals alleen de buitenspiegels en/of het dak.

https://www.prestodimensions.nl/