Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Word nu ook een topfitte mama dankzij Training for mamas!

Training for mama’s

Veel vrouwen maken zich toch heel wat zorgen over die extra kilo’s tijdens hun zwangerschap en willen daarom sporten in Amsterdam.. Zo komen ze niet alleen minder aan, ze voelen zich nog eens in topconditie ook. Ben je zwanger en wil je ook zo fit mogelijk blijven? Bij Training For Mama’s ben je aan het juiste adres. Dankzij hun verschillende trainingsprogramma’s zal ook jij topfit aan je bevalling kunnen beginnen!

Sporten tijdens zwangerschap

Het controleren van je gewicht is niet het enige voordeel van sporten tijdens zwangerschap. Je zal je ook beter in je vel voelen en daarom ook heel wat positiever tegenover je zwangerschap en je bevalling staan. Ook je ongeboren kindje ondervindt trouwens de positieve gevolgen van het sporten. De placenta zal namelijk beter werken en je baby krijgt daarom meer verse voedingsstoffen!

Sporten na bevalling

Niet alleen tijdens je zwangerschap is het goed voor je te sporten, ook na je bevalling is het belangrijk in beweging te blijven. Vrouwen die sporten na bevalling voelen zich energieker, herstellen sneller en vergroten hun zelfvertrouwen. Een goede training zal je lichaamshouding bovendien verbeteren en je wordt er ook heel wat sterker door. Iets wat je zeker van pas zal komen als je je baby elke dag moet optillen!

Zorg voor jezelf

Bij training for mama’s zijn zowel zwanger vrouwen als kersverse mama’s meer dan welkom. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek wordt jouw persoonlijke situatie bekeken en krijg je vrijblijvend professioneel advies. Naast groepslessen en sessies met een personal trainer bieden ze nu ook online programma’s aan. Training for mama’s zorgt er zo voor dat je zowel je bevalling en als de eerste zware maanden na de bevalling topfit zal doorstaan!

https://www.trainingformamas.nl/