Grotemarkt beraad
Image default
Woningen

Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming in Utrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat snel en efficiënt woningen kan ontruimen in de omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder, want 038 woningontruiming is het bedrijf voor u. Wij werken met een team dat tegen scherpe prijzen op vlotte en professionele wijze woningontruiming aanbiedt. Van het weghalen van de inboedel tot het verwijderen van vloeren, wij beschikken over de expertise om woningen snel leeg te krijgen. Om zo efficiënt als mogelijk te kunnen werken komen we vooraf een kijkje nemen, zodat we goed bekend zijn met het pand. Vervolgens stellen we een plan op en sturen we u een offerte toe. Deze ontvangt u al binnen 24 uur. Na uw akkoord gaan we zo snel als mogelijk aan de slag.

Wij zijn onder meer werkzaam in Oost-Nederland, Hilversum en Apeldoorn. Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land.

Woningontruiming na een overlijden

Het overlijden van een geliefde is een emotionele klap voor naasten. Wanneer een woning ontruimd dient te worden wegens het overlijden van een persoon houden wij rekening met dit emotionele aspect. Wij proberen u dan zoveel als mogelijk te ontzien. Ook zijn er mogelijk nog spullen aanwezig waar u een emotionele binding mee heeft. Geeft u dit gerust aan. Wij vernemen graag van u welke spullen u wenst te bewaren. Deze kunnen we tijdelijk voor u opslaan.

  • Woningontruiming
  • Ook spoedontruiming (24 uursservice)
  • Opslag van goederen
  • Vloeren verwijderen
  • Scherpe offerte

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 816 583 60 en door middel van het contactformulier op onze website.

 

https://www.038woningontruiming.nl/