Grotemarkt beraad Blog

Pagina’s

Meest recente berichten

Categorieën

Archieven

Grotemarktberaad

Wij kochten een pelletkachel

Toen mijn man vorig jaar een pelletkachel wou aanschaffen, vond ik het maar onzin. Vandaag ga ik jullie vertellen waarom ik toch heel blij ben met die pelletkachel! Iets wat je je niet kunt voorstellen is dat je zomaar zonder centrale verwarming komt te zitten. En toch is het mij overkomen!

Zomaar de CV kapot

Het was vorig jaar winter, ik kwam thuis na een hele lange werkdag. En het was me toch koud in huis! Ik begreep er helemaal niets van. Toen ik naar de CV ketel ging zag ik dat hij er gewoon mee gestopt was. Gewoon zomaar!

Dus toen heb ik toch die pelletkachel maar eens aangestoken. Gaat echt heel gemakkelijk en binnen de kortste keren was het weer heerlijk warm in huis. En ik moet toegeven dat het ook wel fijn is om hem soms zomaar aan te doen.

Wil jij ook een pelletkachel?

Ben jij ook op zoek naar een pelletkachel? Wij hebben die van ons bij Alles voor Warmte gekocht. Het maakt niet uit waar je woont, Zeeland, Limburg of ergens anders in Nederland. Je kunt altijd bij ze terecht. Daarnaast geven ze ook nog eens heel goed advies! Zo hebben wij ook gelijk een goede afvoer en een aszuiger geregeld. Nou, mooi toch?

http://allesvoorwarmte.nl
Grotemarktberaad
Grotemarktberaad

© 2021 Grotemarkt beraad All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.