Grotemarkt beraad
Image default
Mode en Kleding

Welke werkschoenen voor schoonmakers?

In de schoonmaakindustrie moet veel water, zeep en andere vloeistoffen worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat de grond er glad kan zijn. Zo is het zinvol om bij het schoonmaken werkschoenen te gebruiken met een goede grip. De standaard SRC-buitenkant is perfect, omdat hij goed vasthoudt op elk oppervlak

Anti-slip normering

Als u niet de juiste werkschoenen draagt, is de kans groter dat u uitglijdt en valt. Er is maar één ongeval nodig voor een ernstig letsel om u een tijdje aan de kant te zetten. Het is daarom erg belangrijk dat u anti slip werkschoenen draagt ​​die u stevig op de been houden.

Zoek schoenen met antislipmateriaal. Een goede indicatie hiervan is of de schoenen een SRC veiligheidscertificaat hebben.

Is een waterbestendige werkschoen handig?

Je bent nog maar vijf minuten aan het werk en je loopt al door gemorste drank. Als je niet de juiste schoenen draagt, heb je al snel natte sokken en natte voeten. Dit leidt tot een ongemakkelijke nacht en kan zelfs blaren veroorzaken door de wrijving.

Kies bij het zoeken naar de juiste werkschoenen een paar dat speciaal is behandeld om vloeistoffen af ​​te stoten.

Wat voor normering is er vaak nodig?

Voor schoonmakers hebben de meeste werkschoenen de S2-norm. Deze norm is geschikt voor het werken in de zorg.

S2 werkschoenen hebben:

  •  teenbescherming die bestand is tegen 200 joule impact
  •  drukweerstand van minimaal 15.000 newton
  •  antistatische eigenschappen
  •  gesloten hiel en schokabsorberende lak
  •  waterdicht/afstotend oppervlak

De schoonmaak werkschoenen zijn allemaal voorzien van een antislip zool, en alle schoonmaak schoenen zijn op zijn minst waterafstotend, enkele zijn volledig waterdicht. Ook hebben alle schoonmaak schoenenen een zool die bestand is tegen veel voorkomende zuren, logen en chemicaliën. Zelfs agressieve reinigingsmiddelen vormen voor deze schoonmaak schoenen geen probleem en dat is wat u nodig hebt. Bekijk het assortiment van werkschoenen.com