Grotemarkt beraad
Image default
Vervoer en transport

Welke container huurt u bij De Brug Containers voor uw klus in Utrecht?

De grootste collectie containers in Utrecht en omgeving

In en rondom Utrecht zijn er tal van regels waar u zich aan moet houden, wanneer u afval kwijt moet. Dat is maar goed ook, want zonder deze regels zou het een puinhoop worden. Eén van de zaken waar u aan moet denken wanneer u bijvoorbeeld grofvuil, tuinafval of sloopafval wilt afvoeren, is het gebruik van de juiste container. Het liefst huurt u deze dan ook bij een erkende leverancier, die zich houdt aan de gestelde eisen. Tevens is het voor u wel zo fijn als u erop kunt vertrouwen dat de juiste container tijdig geleverd wordt en weer wordt gehaald wanneer het u uitkomt. De Brug Containers levert de meest uiteenlopende containers voor verschillende soorten afval. De soort container die u nodig hebt, hangt namelijk af van het afval dat u wilt afvoeren. Wij nemen de spelregels even met u door, zodat u weet waar u aan toe bent.

De spelregels op een rij

Het soort afval bepaalt dus welke container u nodig hebt op uw locatie in Utrecht. De Brug Containers categoriseert diverse soorten. Groenafval kan worden onderverdeeld in soorten als hout en grond. Oude huisraad hoort bij grofvuil. Bouwafval kan oud cement of gipsplaten zijn. Al deze soorten dienen op de juiste wijze te worden afgevoerd. Hoeveel afval u moet afvoeren bepaalt de afmetingen van de container die u bij De Brug Containers huurt. We hebben namelijk diverse afmetingen in ons assortiment. Het kleinste exemplaar is drie kubieke meter, de grootste container is maar liefst tien kubieke meter. Voor veel klanten blijkt het lastig inschatten welke afmeting voor welke klus geschikt is. Begrijpelijk, want u huurt waarschijnlijk niet dagelijks een container. Gelukkig staan onze experts u graag te woord om u van goed advies te voorzien. Deze medewerkers begeven zich al jaren in de containerbranche. Hierdoor kunnen zij u precies vertellen welke afmeting voor u het meest geschikt is. Een container huren is vaak bijzaak van uw project en dus wilt u hiervoor niet te veel betalen. De prijs die u per container betaalt, is voor het all-in huren en wordt berekend per vier weken. Wanneer de container vol is, vult u het ophaalformulier in en komt onze chauffeur de volle container afhalen. Wanneer u nog meer afval wilt laten vervoeren, kunt u de container eenvoudig laten omruilen voor een leeg exemplaar. Zorg ervoor dat de container correct gevuld is. Het is niet toegestaan om containers met uitstekende onderdelen te vervoeren. Voor ieder uur dat de chauffeur moet wachten tot de container goed beladen is, betaalt u € 90,- exclusief btw per uur extra. Thuisblijven voor de chauffeur is trouwens niet nodig.

Stel uw vragen aan de specialist

We zeiden het al even. U hoeft niet helemaal zelf uw keuze voor de juiste container te maken. De medewerkers van De Brug Containers staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies en antwoord op uw vragen. Zij vertellen u ook graag meer over de werkwijze en bijbehorende spelregels.

https://www.budgetcontainers.nl/