Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Weer ruimte in uw hoofd met acceptance and commitment therapy

Acceptance and commitment therapy tegen negatieve gedachten

Wilt u graag in een veilige omgeving werken aan uw psychische klachten? Invivo Clinics biedt acceptance and commitment therapy, een therapie waarbij u een acceptatiegerichte houding aanleert ten opzichte van negatieve gedachten, emoties en hindernissen. Invivo Clinics heeft een vestiging in Amstelveen en in Zeist. U kunt bij deze praktijk individuele trajecten volgen, maar bent ook welkom voor groepstherapie.

ACT therapy: gericht zijn op zaken die u kunt beïnvloeden

Bij acceptance and commitment therapy gaat het erom dat u accepteert wat buiten uw persoonlijke invloed valt. Negatieve gedachten en gevoelens laat u voor wat ze zijn, waardoor ruimte in uw hoofd ontstaat om het heden centraal te stellen. Deze vorm van gedragstherapie is wetenschappelijk onderbouwd en werkt goed tegen lichamelijke en psychische klachten, zoals depressie en angsten. Door te stoppen met vechten tegen onvermijdelijke zaken en zonder oordeel uw innerlijke ervaringen te observeren vergroot u de kwaliteit van uw leven. Met commitment wordt bedoeld dat u de bereidheid hebt om stap voor stap uw gedrag te veranderen.

Psychiater Amstelveen leert u om te gaan met uw problemen

Als u last heeft van gespannenheid, onzekerheid, depressie of paniekaanvallen, dan is het goed om de hulp van een psycholoog, pedagoog of psychiater in te roepen. Ook voor dwanghandelingen of PTSS is het verstandig om met de hulp van een professional nieuwe inzichten te verwerven. Woont u in Amstelveen? Bij Invivo Clinics vindt u een psychiater Amstelveen die u veel persoonlijke aandacht kan geven. U wordt met methodes als Mindfulness, EMDR en ACT therapy behandeld. Door het ontdekken van uw innerlijke potentie leert u om op een gezonde manier uw problemen aan te pakken.

U meer openstellen voor uzelf en anderen, afstand creëren tot uw gedachten, een positief zelfbeeld krijgen. Spreekt dit u aan, dan kan acceptance and commitment therapy u het juiste duwtje geven. Na het vastlopen in uw werk, relatie of persoonlijke problemen leert u weer om zich te richten op het heden en op het vergroten van uw levenskwaliteit!

https://invivoclinics.nl/psychiater-amstelveen/