Grotemarkt beraad
Image default
Vakantie

Weekendje weg met kids (of langer, natuurlijk)

Als de kinderen het leuk hebben, heb je als ouders ook een fijne vakantie. Als je een weekendje weg met de kids wil, heb je veel mogelijkheden om uit te kiezen. Kamperen is voor de kinderen altijd een succes. Lekker in de vrije natuur, waar ze heerlijk kunnen struinen. Op de camping zijn vriendjes snel gemaakt, dus kunnen de kinderen de hele dag spelen en genieten van wat de camping te bieden heeft. Ja, als je gaat kamperen hebben de kinderen het altijd leuk.

Maar laten we wel wezen, als ouder wil je toch iets meer dan alleen de rust. Je wilt ook een beetje comfort ervaren en lekker slapen. Bij het ouderwetse kamperen is dat nogal een uitdaging. Een luchtbed ligt toch een stuk minder lekker en loungen op een campingstoeltje is op zijn zachtst gezegd best een interessant waagstuk.

Luxe kamperen, ideaal voor het hele gezin

Misschien zou je het liefste in een hotelletje zitten. Heerlijke bedden waar je zalig in slaapt, een prettig gemeubilieerde ruimte en een eenvoudig keukentje waar je koffie kunt zetten of een simpele maaltijd kunt bereiden.  Maar ja, je kunt niet alles hebben.

Hoewel…

Wanneer je kiest voor glamping, kies je voor een verblijf in een luxe tent. De safaritenten en lodges zijn de perfecte mix tussen het avontuurlijke buitenleven van de camping en de gemakken en luxe van een vakantiehuisje. Ook de wat ongebruikelijker accommodaties, zoals een boomhut of een tipi, is van alle luxe voorzien.

De tenten zijn voorzien van alles wat je nodig hebt om een heerlijk ontspannen verblijf te genieten. En het mooiste van alles is dat het allemaal al voor je klaar staat wanneer je aankomt. Je hoeft dus niet zelf te lopen klungelen om de tent op te zetten, maar kunt zo je koffer neerzetten en beginnen met ontspannen.

De kinderen zullen het nog lang over deze vakantie hebben, want een glamping trip is altijd een bijzondere ervaring. Op Glampings.com hebben we een aantal mooie accommodaties voor je geselecteerd. De geselecteerde campings zijn allemaal kindvriendelijk en hebben uitgebreide faciliteiten. Je vindt deze  luxe campings verspreidt over heel Nederland. Er is dus altijd een leuke camping voor jullie.

Laat je inspireren op glampings.com

https://www.glampings.com/