Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Wat zijn kunstplanten?

Altijd fleurig kunstboeket

Lees in deze tekstblog over goedkope kunstplanten w.o. grote kunstplanten voor binnen. Uw huis kan er enorm van opfleuren, en bloeiende kunstplanten voor buiten staan prachtig in uw tuin of op uw balkon. Tevens kunt u in deze tekst lezen hoe duurzaam kunstplanten zijn.

Waarom kunstplanten?

Kunstplanten zien er altijd uit als vers. Misschien heeft u het wel eens meegemaakt, u koopt plant in een tuincentrum en aldaar stond het in de meest ideale omstandigheden. De plant had licht van boven, de beste watering middels de sprinkler, de eerste week was de plant mooi en daarna zag u de plant alleen maar achteruit gaan. Grote kunstplanten voor binnen gaan niet achteruit, ze blijven eruit zien als of ze net uit dat tuincentrum komen. Als u een tijdje op vakantie gaat hoeft niemand het kunstboeket water te geven. Goedkope kunstplanten zijn letterlijk goedkoop want zij vergaan niet, ze gaan decennia lang mee. Laat de levende planten in het tuincentrum maar staan, en ga voor bloeiende kunstplanten voor buiten.

Het heeft zich bewezen

De duurzaamheid van kunststof bloemen en planten heeft zich bewezen. Vroeger was een tv-studio erg warm door de vele gloeilampen, echte bloemen en planten zouden het einde van de tv-uitzending niet halen. Deze zouden helemaal verlept zijn. De oplossing was de studio opfleuren met goedkope kunstplanten, een kunstboeket van zijdebloemen, en grote kunstplanten voor binnen. Misschien stonden er voor de studio wel bloeiende kunstplanten voor buiten omdat de televisiemakers wisten hoe makkelijk het was. Ondanks dat de productie toentertijd nog niet zo verfijnd was dan nu, zag niemand dat de omroepster die de programma’s aankondigde een vaas met kunstbloemen op haar desk had staan. Na enige tijd ging dan de vaas met de kunstbloemen in een opslag om weer later terug te verschijnen of in een andere show. Geen kijker had door dat het op die manier ging. Uiteindelijk kon dit omdat het zeer duurzaam is. Het kan vandaag de dag nog maar dan bij u thuis of bedrijf. Tegen een scherpe prijs kunt u prachtige kunststof planten en bloemen bezitten.

https://kunstplantenxl.nl/