Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Wat te doen tegen snurken in de zomer

Het weer begint weer een beetje leuk te doen in Nederland. Ook al zitten we pas in de lente heeft stiekem toch iedereen de neus al naar de zomer staan. Wanneer het weer heerlijk warm buiten is en de vogeltjes elke dag fluiten, echt optimaal genieten. Een nadeel aan de zomer is dat de nachten kort zijn maar super warm. En als we zeggen super warm dan bedoelen we extreem warm. In Nederland is het weer altijd extreem, net zoals het snurken van je partner misschien.

 

wat te doen tegen snurken van je partner

Fantastisch dat je partner de nachten doorslaapt, maar zelf wil je natuurlijk ook wat slaap meepakken. wat te doen tegen snurken van je partner? Laten we beginnen met de meest voor de hand liggende optie en dat is je partner op z’n zij duwen wanneer er gesnurkt wordt. Misschien niet zo lief maar wel heel praktisch.

 

Zorg voor een goed bed

Wist je dat het bed bijdraagt aan hoeveel je snurkt. De dikte van het matras kan ervoor zorgen dat je automatisch in bepaalde houdingen gaat liggen. Als het matras wat harder is heb je een grotere kans veel op je rug te gaan liggen waardoor je dus juist snurkt. Wat te doen tegen snurken is een zacht matras kopen en een goed hoofdkussen. Bij een kwalitatief goed hoofdkussen zullen je nek en schouderspieren beter ontspannen waardoor je minder zult snurken.

https://buteyko-limburg.nl/wat-te-doen-tegen-snurken/