Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Wat levert een e-fulfilment bedrijf voor je op?

Tegenwoordig zijn er zowel veel mannen als vrouwen die niet meer graag voor een baas willen werken. Ze besluiten, na een goede overweging, voor zichzelf te beginnen. Mannen beginnen daarbij vaak met een klusbedrijf en bieden hun werkzaamheden aan in de branche waarin ze werkzaam waren. Vrouwen gaan vaak producten verkopen via een webshop. E-fulfilment kan u hierbij helpen. 

De webshop 

Voordat vrouwen met een webshop beginnen, is het belangrijk dat ze zich eerst goed laten voorlichten. De webshop moet zo worden opgemaakt dat deze voor eventuele kopers gemakkelijk gevonden wordt. Daarnaast moeten ze zich aan een aantal regels houden zoals de boekhouding, belasting, opslagen van de voorraad producten die ze willen verkopen. Zo zijn er veel meer zaken die ze eerst goed moeten bekijken. 

Verkopen 

Wanneer ze een goede webshop hebben gemaakt, kunnen de producten die ze willen verkopen via internet aanbieden. Zodra er een product wordt gekocht, moeten ze dat inpakken, adresseren en versturen. Het moet de klant die het product koopt gemakkelijk worden gemaakt. Is het kopen en betalen van een product onhandig, dan zullen ze niet meer terugkomen. Daarom moeten alle handelingen kloppen. Het product dat gekocht wordt, moet de andere dag worden afgeleverd bij de klant. Daarbij moeten ze ook in de gelegenheid worden gesteld om het product, kosteloos, terug te sturen. In het begin kan de verkoopster dat nog wel bijhouden, maar als er veel producten worden gekocht, kunnen de werkzaamheden de verkoopster boven het hoofd gaan groeien. Op dat moment wordt het tijd dat verkoopster gaat samenwerken met een e-fulfilment servicebedrijf

Wat doet een e-fulfilment servicebedrijf? 

Op de eerste plaats moet er gezocht worden naar een goed servicebedrijf die alle logistieke webshop handelingen zal overnemen. De verkoopster zoekt eerst een goed servicebedrijf op en gaat dan samen rond de tafel zitten om afspraken te maken. Wanneer er samen tot een overeenstemming is gekomen, moet er een contract worden opgemaakt dat door beide partijen wordt, ondertekent. Zodra de samenwerking is beklonken, wordt de webshop van de verkoopster gekoppeld aan hun website. Ze zullen alle logistieke handelingen uit handen nemen. Ze zorgen ervoor dat als er een product wordt besteld via de webshop, dat ze ook op hun gekoppelde website zien, het product inpakken, adresseren en versturen. Op deze manier kan worden waargemaakt dat het product de andere dag bij de klant wordt afgeleverd. De verkoop van producten via de webshop zal alleen maar toenemen, omdat er nu ook 24 uur per dag producten kunnen worden besteld en dat 7 dagen in de week. 

Tijd besteden 

Wanneer er wordt samenwerkt met een e-fulfilment servicebedrijf zoals Surlogic  zullen ze ook de teruggestuurde producten ontvangen en verwerken. Als verkoopster is meer tijd voor het verzorgen van de webshop en te kijken wat andere concurrenten van doen. Als verkoopster moet u blijven concurreren om uw producten te kunnen blijven verkopen. Ook krijgt u meer vrije tijd. Het leven bestaat namelijk niet alleen uit werken.

https://surlogic.nl/nl/