Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Waarom fairybell kerstbomen perfect zijn voor deze kerst!

Wanneer je op de donkere kerstdagen een tocht maakt door de stad of een dorp, zie je veel kerstverlichting hangen. Het is dan ook een zeer sfeervolle tijd waarin iedereen probeert zijn steentje bij te dragen. Natuurlijk wil je dit zelf ook erg graag doen. Door verlichting in je tuin te plaatsen, kun je dit erg gemakkelijk doen. Een mogelijkheid die je hebt is het plaatsen van Fairybell kerstbomen in de tuin. Dit is natuurlijk niet alleen leuk voor je omgeving, maar ook voor jezelf als je thuis komt in het donker. De verlichting geeft je direct een fijn gevoel mee. In dit blog bericht willen we je dan ook graag vertellen waarom Fairybell kerstbomen perfect zijn voor de aankomende kerstdagen!

Wat is een Fairybell vlaggenmast kerstboom precies?

Een vlaggenmast kerstboom is eigenlijk exact zoals de naam het zegt. Het is een verlichting in de vorm van een kerstboom die aan een vlaggenmast hangt. Je kunt de verlichtingskerstboom kopen zonder vlaggenmast, en deze gemakkelijk aan je bestaande vlaggenmast koppelen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een model te pakken met vlaggenmast. In het geval je geen eigen mast hebt staan, is dit een zeer goede keuze. De verlichting sluit je vervolgens gemakkelijk aan op de elektriciteit via een stopcontact. In de meeste gevallen heb je hier genoeg plek voor!

Het opzetten van de vlaggenmast kerstboom

Het lijkt wellicht een hele opgave om de kerstboom op te zetten, maar dit is zeker niet het geval. Er zijn namelijk twee soortgelijke manieren. Wanneer je een bestaande vlaggenmast hebt, hoef je enkel de verlichting vast te koppelen. Vervolgens hijs je de vlaggenmast tot het hoogste punt. Wanneer je dit hebt gedaan, ga je de onderkant van de kerstboom bevestigen aan de grond. Dit kun je eenvoudig doen door de bijgeleverde grondpinnen. Wanneer deze bevestigt zijn, kun je hem in het stopcontact steken. Kijk dan even goed of alle verlichting gelijk en goed hangt. Is dit niet het geval, dan kun je er voor kiezen om de grondpinnen te verplaatsen. Dit herhaal je totdat je tevreden bent met het resultaat. Heb je nog geen vlaggenmast staan? In dit geval moet je eerst de bijgeleverde vlaggenmast bevestigen in de grond. Daarna volg je dezelfde stappen met de verlichting.

Waarom zou ik een vlaggenmast kerstboom in de tuin zetten?

De reden voor het plaatsen van verlichting in de tuin tijdens de kerstdagen is om de donkere dagen te verlichten. Hiermee creëer je een zeer leuke sfeer die door de hele straat zichtbaar zal zijn. Natuurlijk kun je kiezen voor kleinere lampenreeksen, maar je wilt natuurlijk een grote indruk maken. Door het plaatsen van een Fairybell vlaggenmast kerstboom heb je direct een grote indruk. De kerstboom gaat namelijk van een paar tot vele meters hoog. Je verlicht er dan ook niet alleen maar een klein stukje mee, maar heel je tuin zal er fantastisch uitzien. Daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze te combineren met andere verlichtingen. Zo kun je bijvoorbeeld een verlichte kerstman of rendieren toevoegen, of juist de bomen of een heg in de tuin voorzien van verlichting. Al met al is het een zeer leuke toevoeging voor iedere tuin!

Is de vlaggenmast kerstboom gevaarlijk bij sneeuw of andere weersomstandigheden?

Op het moment dat je met elektriciteit aan de haal gaat, komt natuurlijk de vraag of het gevaarlijk is. De vlaggenmast kerstboom van Fairybell is voorzien van led-verlichting. Deze verlichting bespaart je ten eerste enorm veel op de energiekosten. Het is in dat opzicht dan ook de beste keuze. Daarnaast is het ook een ‘koud’ licht zoals dat genoemd wordt. Dit betekent dat het veilig is en dat er niet snel kortsluiting kan ontstaan. De vlaggenmast kerstboom is daardoor opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden en zal zelfs bij sneeuw of regen zijn verlichting laten zien. Is de kerst voorbij? Dan kun je hem gemakkelijk opbergen en het jaar daarna opnieuw gebruiken!

Verschillende soorten vlaggenmast kerstbomen

Er zij verschillende soorten en maten vlaggenmast kerstbomen verkrijgbaar. Hierdoor verschillen de prijzen dan ook enorm. Het is verstandig om goed te kijken hoe hoog je vlaggenmast is of hoe hoog je de vlaggenmast zou willen hebben. De maten verschillen tussen de 3 meter hoog en 10 meter hoog. Dit is dus afhankelijk van je wensen en behoeften, maar er is altijd een geschikte maat verkrijgbaar. Weet jij al voor welke maat je zou willen gaan? Het staat perfect aangegeven bij het bestellen!

Het aantal lichtjes in de vlaggenmast kerstboom

Zoals hierboven aangegeven, is de kerstboom in verschillende maten verkrijgbaar. Het aantal led lichten is dan ook verschillend per kerstboom. De verlichting is natuurlijk het belangrijkste onderdeel. De modellen gaan van ongeveer 300 lampjes tot zelfs 5.000 lampjes. Wanneer je in een groot huis woont, kan het wenselijk zijn om een groter model te kopen van 5.000 lichten. Dit zal dan namelijk je hele tuin verlichten. Als je in een kleinere woning woont, met ook een kleinere tuin, is het verstandig om voor minder lichtjes te gaan. Je wilt er immers van kunnen genieten zonder dat je last krijgt van te veel licht. Tot slot is het natuurlijk ook erg leuk om de vlaggenmast boom te combineren met andere verlichtingselementen. Je kunt hierin je eigen creativiteit de loop laten gaan. Niets is namelijk leuker dan een geheel unieke opstelling in je eigen tuin te maken.