Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Waarom een eiken vloer tegenwoordig zo in is

Steeds meer mensen nemen een eiken vloer in hun woonkamer of over de hele benedenverdieping van hun huis. Maar waarom kiezen zoveel mensen hiervoor? Wat maakt een eiken vloer nu beter ten opzichte van elk ander materiaal of soort hout? Wat maakt het nu zo mooi? En waarom kiezen mensen voor Bax Houthandel in plaats van alle andere aanbieders? Op al deze vragen heb je een antwoord als je deze blog gelezen hebt. Ga naar de website www.baxhouthandel.com. Om maar met de eerste vraag te beginnen, waarom wordt er veel gekozen voor een eiken vloer. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij simpel, eikenhout is relatief goedkoop, maar ondanks dit ziet er een stuk mooier uit dan ieder ander hout.

Wat maakt een eiken vloer beter ten opzichte van ander materiaal?

Er zijn genoeg voordelen te noemen aan een eiken vloer ten opzichte van alle andere soorten hout of andere materialen. De eerste heb ik al eerder genoemd, namelijk de relatief lage prijs, hiernaast is het ook een hele mooie vloer die gladgestreken kan worden of meer met een robuust karakter kan worden geplaatst. In beide gevallen kun je ervoor kiezen om een laklaag overheen te laten maken waardoor het eenvoudig schoon te maken is. Dit is namelijk een reden waarom bij Bax Houthandel weinig mensen kiezen voor een houten vloer, omdat ze denken dat als een glas wijn overheen valt de vlek nooit meer te verwijderen is. Dit is dus niet waar, met een laklaag is alles gemakkelijk af te nemen. En wat maakt eikenhout nu zo mooi tegenover de andere types? Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je smaak, maar ik vind eikenhout persoonlijk een stuk eleganter dan ieder ander type hout.

Waarom Bax Houthandel?

Als je eenmaal weet dat je voor een eiken vloer gaat dan moet een een aanbieder kiezen. Mijn advies is om Bax Houthandel te benaderen, hier staat klantgerichtheid en service hoog in het vaandel en wordt je voorzien van deskundig advies en wordt de vloer in weinig tijd gemonteerd. In de showroom is goed te zien welke opties er allemaal zijn en loopt altijd een medewerker rond om uw vragen te beantwoorden.