Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Waarom bedrijven 3D animatie moeten inzetten

Het bedrijf waar ik voor werk is in zee gegaan met Mitsi Studio. Deze animatiestudio maakt 3D animaties en bedrijfsvideo’s. Er werken goede en creatieve 3D animatoren, ontwerpers en filmmakers bij Mitsi Studio.

Wat de studio zo uniek maakt, is dat het kan beschikken over een breed samenwerkingsverband van 3D animatoren uit heel Europa en Amerika. Geen enkele 3D visualisatie is dan ook te gek voor Mitsi.

3D animatie laten maken

Wij hebben een 3D animatie laten maken door Mitsi. Hier hebben wij voor gekozen omdat ons product (sneakers) zo het mooist tot zijn recht op. De animatievideo is supervet geworden! 3D is bijzonder, uniek en kan van iets statisch een verbluffende beleving maken.

Animatie blijft 10x langer hangen

Ieder detail van onze sneaker is glashelder te zien op beeld. Zo kunnen onze klanten de sneaker van alle kanten bewonderen. Met een 3D animatie blijft een product 10x langer hangen in ons brein. Een bedrijfsanimatie laten maken is dus zeker een aanrader voor bedrijven om hun doelgroep beter te bereiken. De investering zal zich dubbel en dwars terugverdienen.

De werkwijze van Mitsi Studio

Als eerste volgt er een kennismaking waar ze het product of bedrijf verkennen en uitdiepen in een idee. Vervolgens zal Mitsi Studio een visualiseringsplan ontwikkelen. Het plan presenteren ze in de vorm van stijlsheets. Tijdens het ontwikkelproces is er de mogelijkheid voor feedback. Zo stemmen ze de animatievideo af op onze persoonlijke wensen.

Diverse technieken en toepassingen

Wat betreft de audio kan Mitsi Studio elke soort voice-over en achtergrondmuziek toevoegen. Hun specialisten kennen diverse technieken en toepassingen. Bijvoorbeeld: Real Footage, productvisualisatie, Virtual Reality (VR) en Projection Mapping.

Ook een animatiefilmpje laten maken door Mitsi? Neem dan contact met ze op!

Mitsi Studio Adres: Alexanderveld 85, 2585 DB Den Haag Telefoonnummer: 06-14585993 Provincie: Zuid-Holland 

https://mitsi.studio/