Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Waardeer uw winnaars

Winnaars in de spotlight

Bij het winnen van een wedstrijd spreekt het voor zich dat sporters hiervoor erkend dienen te worden. Dit kan het beste door middel van het uitreiken van een prijs en een daarbij horende trofee. Pins, medailles en jubileumspeldjes zijn hiervoor uitstekende tools. Deze tekenen van erkenning zijn niet enkel handig bij sportwedstrijden, maar kunnen overal gebruikt worden. Een erelid uit uw organisatie, de werknemer van het jaar, de winnaar van een quiz of verkleedpartij,… Er zijn genoeg redenen te bedenken waarbij het een mooi eerbetoon kan zijn om iemand op deze manier te bedanken.

Medailles

Pinsandmore.nl beschikt over een ruim assortiment aan medailles. U kunt een medaille laten maken voor allerlei gelegenheden. Wilt u uw verenigings- of bedrijfslogo erop laten drukken? Of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een originele medaille? Pinsandmore.nl helpt u om de juiste keuze te maken. Overigens zijn er medailles in verschillende prijscategorieën en in verschillende oplages mogelijk, zodat u zeker iets vindt binnen uw budget.

Jubileumspeldjes

Jubileumspeldjes zijn handig omwille van hun formaat. Met een gegraveerde tekst kunt u deze speldjes personaliseren om duidelijk te maken waarover het gaat. U kunt uit het ruime assortiment kiezen welk soort speldje u wenst. Bij een sportgelegenheid past namelijk een heel andere stijl dan bij een trouwjubileum. De jubileumspeldjes zijn beschikbaar in antiek goud of antiek zilver. Deze spelden zijn voorzien van een steekspeld met stopper, zodanig dat deze gemakkelijk te bevestigen is.

Snel en op maat

Bij Pinsandmore.nl kunt u uw jubileumspeldjes of medaille laten maken binnen beperkte tijd. U kunt online een offerte opvragen en zal binnen de 48 uur gecontacteerd worden voor meer info. Indien het nóg sneller moet, heeft u de optie tot het aanvragen van een spoedlevering. Doordat Pinsandmore.nl het hele proces in eigen beheer heeft, kan er namelijk snel en efficiënt geleverd worden.