Grotemarkt beraad
Image default
Architectuur

Voordeel vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat laten bouwen is een van de beste keuzes die je kunt maken als je mer licht in het huis wil hebben. Dankzij de vlakke lichtstraat heb je de hele dag door veel licht in het huis en het is allemaal natuurlijk wat ook nog eens goed voor je is.

Natuurlijk zonlicht

Van zonlicht worden we vrolijker en daarom zijn de meeste Nederlanders tijdens de winter somber. In de winter gaat de zon namelijk sneller onder en is het vaak na vijf uur al donker. Dit werkt precies hetzelfde wanneer je binnen het huis zit. Als er weinig zonlicht in het huis komt bent je vaak somberder en daarom is het slim om ervoor te zorgen dat er veel zonlicht naar binnen komt. Dit kun je doen door grote ramen te laten plaatsen of een vlakke lichtstraat. Met een vlakke lichtstraat bereik je wel het meeste effect omdat het licht altijd van boven komt. Zo maakt de stand van de zon ook niet uit en heb je de hele dag licht.

Waarde huis

Een bijkomend voordeel is ook dat de waarde van je huis omhoog gaat en is het zo dus ook een goede investering. Wanneer je een vlakke lichtstraat laat plaatsen gaat de waarde meteen met duizenden euro’s omhoog en door de jaren geen word de waarde nog zelfs meer.

Luminusdak.nl

Vlakkelichtkoepel.nl

Luxlight.eu