Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Voertuigvolgsysteem

Houd je van overzicht, goed georganiseerd en controle? Heb je wel eens stilgestaan bij de impact van jouw voertuigenverbruik? Ook hierbij wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken? Bij efficiëntie en ontwikkeling hoort natuurlijk ook investeren. Een voertuigvolgsysteem van Linqo kan je daar de juiste informatie voor geven. Maar wat komt er kijken bij een voertuigvolgsysteem?

Wat is een voertuigvolgsysteem van Linqo?

Een Voertuigvolgsysteem is een systeem waarmee de auto snel en gemakkelijk getraceerd kan worden. Wanneer komt het goed van pas? Bijvoorbeeld bij diefstal, maar het biedt ook tijdens alledaagse werkzaamheden inzicht in de snelheid die gereden wordt, de route en de gereden tijd. Met behulp van een ‘’onzichtbaar’’ kastje kan er via GPS de actuele positie van het voertuig bepaald worden. In combinatie met de software worden er verschillende inzichten getoond, die weer op ieder moment en op elke locatie voor jou toegankelijk zijn.

Maximale efficiëntie in een

Je wagenpark indelen is een hele klus. Maar met het voertuigvolgsysteem van Linqo valt dat wel mee. Je hebt met dit systeem inzicht in de tijdsduur van de gemaakte ritten, wie er betrokken zijn, welke locaties er bezocht worden et cetera. Hierdoor kun je je planning zo gunstig mogelijk inplannen en aanpassingen maken waar nodig is. Ook valt er een hele hoop administratie van je schouders af. Door de koppeling tussen hardware en software hoeft jouw personeel het niet meer handmatig bij te houden, waardoor irritatie en verwarring wegvallen. Bovendien is installeren een gemak!

Installatie in no-time!

Wil je een voertuigvolgsysteem installeren? Geen enkel probleem! Dan sturen wij een van onze gespecialiseerde monteurs op pad. Binnen een kwartier hebben ze het zonder problemen in het desbetreffende voertuig geïnstalleerd. Ook kunnen ze eventueel assisteren de softwareprogramma-installatie. Nieuwsgierig geworden? Om een beeld te krijgen van wat je straks in één app ziet als het gaat om gegevens van je voertuigen en medewerkers, bieden we graag een demoversie aan. We leggen je dan graag verder uit hoe het systeem er uit ziet. Zit je ergens mee of is iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of via het contactformulier op onze site.

https://linqo.nl/