Grotemarkt beraad
Image default
Woning en Tuin

Vijvernet op maat gemaakt

Vijvernet op maat gemaakt

Met een vijvernet bescherm jij je vijver tegen verschillende dingen. Dankzij een vijvernet komen er geen takken, bladeren en vuil in jouw vijver terecht. Daarnaast weert een vijvernet dieren die het op jouw vissen gemunt hebben. Een vijvernet brengt dus veel voordelen met zich mee, maar waar haal je dit? Een goede partij voor het aanschaffen van een vijvernet is Nettenshop. Bij deze partij kun je terecht voor alles op het gebied van netten. Meer weten over het aanschaffen van een vijvernet van Nettenshop? In deze blog vertellen we je er meer over.

Waarom een vijvernet?

In de eerste instantie lijken de bladeren die in je vijver liggen onschuldig. Echter kan dit voor grote problemen in je vijver zorgen. Het grootste nadeel van bladeren in je vijver, is dat de bladeren algengroei stimuleren. Doordat het blad kan gaan schimmelen kunnen er verkeerde stoffen in jouw vijver komen. Dit is niet alleen slecht voor de waterplanten en vissen in jouw vijver, ook kunnen dieren gemakkelijk bij de vissen en dit zou zonde zijn. Een vijvernet voorkomt dit alles. Het is dan ook verstandig om ter preventie te kiezen voor het gebruiken van een vijvernet. Bij Nettenshop vind je een ruim aanbod vijvernetten van top kwaliteit. De vijvernetten van deze partij zijn hoog UV gestabiliseerde netten die rotbestendig zijn en tegen vocht en Uv-straling kunnen. De vijvernetten van deze partij zijn te bestellen in diverse maaswijdtes en draaddiktes.

Dropvormige of vierkante mazen?

Een vijvernet van Nettenshop is verkrijgbaar in twee varianten, een met een dropvormige maas en een met een vierkante maas. De vijvernetten met vierkante mazen zijn gemakkelijk op over een vijver te spannen, deze worden geleverd met een randtouw waardoor het eenvoudig te bevestigen is. Door de vorm van een dropvormige maas is het niet mogelijk om deze te voorzien van een randtouw.

Vijvernetten bestellen bij Nettenshop

Heb je al een keuze gemaakt uit de verschillende vijvernetten? Of zou je graag persoonlijk advies ontvangen? Als je hulp nodig hebt kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van Nettenshop. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies en kunnen je alles vertellen over hun vijvernetten.

https://www.nettenshop.nl/