Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Vernieuw uw woning in Dordrecht met een unieke deur uit staal met glas

Stalen deur Dordrecht

Voor stalen deuren in de omgeving van Dordrecht moet je bij Staal met Glas zijn. Je interieur zal tot een stijlvolle ruimte omgetoverd worden. Dankzij de unieke combinatie van staal met glas worden alle ruimtes met elkaar verbonden, zodat je hele woning een elegant en harmonieus geheel wordt. Het kwalitatief hoogstaand staal zorgt voor een stoere uitstraling, terwijl het glas dan weer een moderne toets aan de ruimte geeft.

Unieke deuren

Staalmetglas biedt op maat gemaakte stalen deuren in Dordrecht aan. Zowel scharnierdeuren als taatsdeuren of schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden. Omdat ze enkel met echt staal werken, wordt elke scharnierdeur met een bijpassend kozijn geleverd. Uw huidige deur inclusief het huidige kozijn zal voor u verwijderd worden. Een stalen taatsdeur zal zowel in het plafond als in de vloer bevestigd worden, waardoor deze om zijn as kan draaien en naar 2 kanten kan bewegen. Een moderne oplossing als u geen kozijn wil. Een schuifdeur is dan weer praktisch als u slechts over een beperkte ruimte beschikt.

Een stalen wand

Een creatieve oplossing is het plaatsen van een stalen wand. Ideaal voor de keuken of de woonkamer, is dit de perfecte manier om meer lichtinval te creëren. Naast een frisse ruimte krijgt u ook meteen een doorkijk naar andere ruimtes. Het huis krijgt dankzij de combinatie van staal met glas een ultra-moderne toets waar uw gasten zeker jaloers op zullen zijn.

Kies uw glas

Alle deuren worden met veiligheidsglas geleverd. Als basis worden er steeds heldere glaspanelen gemonteerd, daarnaast kunt u elk ander type glas toevoegen. Niet alleen de deuren worden op maat ontworpen, ook de handvaten zijn uniek. Deze stalen deur Dordrecht is zo een moderne en vooral unieke manier om uw interieur op te knappen.

https://www.staalmetglas.nl/