Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Verloskundigenpraktijk Katwijk

Klaar voor een kindje dat op komst is

Verloskundigenpraktijk Katwijk, verloskundigenpraktijk Valkenburg en verloskundige Rijsburg zorgen voor een zwangerschap die optimaal verloopt. U hoeft zich geen zorgen te maken om de baby met het team van betrokken specialisten.

Grote mate van passie en betrokkenheid

Verloskundigenpraktijk Katwijk, Valkenburg en Rijsburg werken in kleine betrokken teams die allemaal hun passie delen voor het vak als verloskundige. U als aanstaande moeder krijgt persoonlijke hulp. Daarnaast krijgt u de hulp vergoed door uw zorgverzekeraar ongeacht bij welke zorgverzekeraar u zit. Met de spreekuren komt u alles rondom uw zwangerschap te weten zoals bevallen maar ook een spreekuur om eventuele toekomstige anticonceptie opties te bespreken. Natuurlijk kunnen ook mensen die geen kinderen hebben op het spreekuur voor anticonceptie komen.

Verloskundigenpraktijk Valkenburg voor begeleiding van begin tot eind

Verloskundige Rijsburg, Katwijk en Valkenburg zullen het hele traject van de zwangerschap voor u klaarstaan. U kunt een pretecho van uw kindje maken in 3D waarbij uw uw kindje goed kunt waarnemen maar ook een medische echo om eventuele afwijkingen op te sporen. Daarnaast worden controles uitgevoerd op de spreekuren. Met het speciale hartjesspreekuur wordt de hartslag van de baby in kaart gebracht. Zo heeft u als aanstaande moeder meer geruststelling als u uw baby misschien onvoldoende voelt in uw buik.

Geboorteplan voor de bevalling

Bevallen is een zware klus voor elke moeder. Daarom stelt verloskundigenpraktijk Katwijk, Valkenburg en Rijsburg een speciaal plan op voor de geboorte. Hierin kunt u eventuele wensen zoals pijnbestrijding en de locatie van de bevalling bespreken. U kunt zowel thuis als in het ziekenhuis bevallen. Voor een ziekenhuisbevalling is meestal een medische indicatie nodig. Ook dit zal in het plan worden gezet. Zodra de 33e zwangerschapsweek aanbreekt wordt dit plan opgesteld en aangeleverd. Pijnbestrijding tijdens de bevalling kan zowel met als zonder een indicatie op medisch vlak.

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/