Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Velux dakkapel, dakvenster of dakraam laten plaatsen

Denk jij erover na om een Velux dakkapel te plaatsen op je schuine dak? Het is een mooie manier om je zolder meer ruimte en licht te geven. Ik heb zelf 2 maanden geleden een mooie Velux dakkapel laten plaatsen door een bedrijf uit de regio en ben er super tevreden mee! De ruimte die we nu hebben boven is enorm vergroot, omdat we op een veel groter oppervlak rechtop kunnen lopen. Als je net als wij graag de zolder beter wilt benutten (bijvoorbeeld als slaapkamer), dan is een Velux dakkappel of Velux dakvenster plaatsen zeker een aanrader!

Velux dakkapel, Velux dakvenster of Velux dakraam?

Wij kozen voor het plaatsen van een Velux dakkapel door Dakramen Nederland. Een dakkapel geeft in één klap veel meer beweegruimte boven en voor onze plannen kwam dat goed uit. We hebben ook gekeken naar het plaatsen van een Velux dakvenster of twee Velux dakramen, maar kozen toch voor de ruimste optie. Wat je het beste kunt kiezen is natuurlijk afhankelijk van je wens voor de ruimte evenals je budget.

Vele soorten Velux dakramen en meer

Wij wonen in Zutphen en kwamen door online te zoeken zo gauw terecht bij Dakramen Nederland, die ook gevestigd zit in Zutphen. Op hun website vind je al een ruim assortiment aan Velux dakvensters en -ramen. Evenals andere merken. Zo valt er binnen Velux alleen al te kiezen uit o.a.:

  • Houten dakramen
  • Onderhoudsarme dakramen
  • Daglichtsystemen
  • Combinatiesets inclusief decoratie
  • Daglichtsystemen
  • En zelfs direct insectenhorren

Wil je netjes en snel een dakraam plaatsen in Zutphen, dan hoef je niet ver weg te zoeken! Deze partij heeft ons super geholpen en een complete Velux dakkapel met rolluiken en zonwering geplaatst.

Wat kies jij?

Als je overweegt een Velux dakvenster of dakraam of Velux dakkapel te laten plaatsen en hier meer informatie over wilt, kun je goed terecht bij het bedrijf Dakramen Nederland.

Wij hebben veel aan hun advies gehad en hebben vooraf goed en rustig al onze opties door kunnen nemen. Ze zijn totaal niet pusherig en geven fijn advies. Tot slot hebben we voor een mooie prijs kort na ons besluit een Velux dakkapel kunnen laten plaatsen.

Wij genieten absoluut van de extra ruimte en zijn hartstikke blij met de geleverde kwaliteit van Dakramen Nederland. Een aanrader dus!

https://dakramennederland.nl/