Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Veelzijdige makelaar in Apeldoorn en omgeving

Zoekt u een makelaar in Apeldoorn of omgeving? U bent van harte welkom bij RSH Makelaars. Een ervaren makelaarskantoor actief in Apeldoorn en omstreken. Op dit moment zijn er vijf gepassioneerde makelaars verbonden aan dit kantoor. Zij helpen u graag bij de aan- of verkoop van uw woning in Apeldoorn.

Ervaren makelaar in Apeldoorn gezocht? | RSH Makelaars

  • -> Vele jaren in het vak
  • -> Ruime openingstijden. Ook in het weekend geopend
  • -> Houden onze kennis up-to-date met behulp van bijscholing
  • -> Klein team

Huis kopen in Apeldoorn

Heeft u de beslissing gemaakt dat u een huis wilt kopen in Apeldoorn? Als u een makelaar inschakelt, wordt het koopproces een stuk prettiger om te doorlopen. Een makelaar van RSH Makelaars voorziet u van hulp, begeleiding en advies gedurende het gehele kooptraject. Zo bepaalt hij de koopstrategie, behartigt uw belangen, voert de onderhandelingen, inspecteert het de bouwkundige staat en inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris.

RSH Makelaars begeleidt niet alleen bij het koop- of verkoopproces. Ook zijn ze werkzaam als taxateur en hypotheekadviseur in Apeldoorn. We vertellen u meer over deze diensten van RSH Makelaars.

Taxateur in Apeldoorn

Bij een taxatie wordt ingeschat hoeveel een woning waard is. Een taxateur kijkt dan bijvoorbeeld naar de staat, de grootte, de energiezuinigheid en de indeling van uw huis. De resultaten van de taxatie worden door de taxateur in een rapport vastgelegd. RSH Makelaars kan een gespecialiseerde taxateur in Apeldoorn voor u regelen.

Hypotheekadviseur in Apeldoorn

Een hypotheekadviseur voorziet u van deskundig hypotheekadvies. Hoe? Door eerst uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. De hypotheekadviseur vergelijkt dan hypotheken met elkaar door te kijken naar de voorwaarden en de hypotheekrente. Uiteindelijk vindt u de meest geschikte hypotheek in Apeldoorn. RSH Makelaars helpt u daarmee door hun eigen hypotheekadviseur in Apeldoorn aan het werk te zetten. U krijgt altijd een eerlijk advies van RSH.

RSH Makelaars is een deskundige en veelzijdige makelaar in Apeldoorn. Wilt u meer weten over deze makelaardij? Bezoek dan hun website of kom langs bij hun makelaarskantoor in Apeldoorn.

RSH Makelaars
Adres: De Eglantier 603, 7329 DN Apeldoorn
Telefoon: 055-5431207
Provincie: Gelderland

https://www.rshmakelaars.nl/