Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Uw woning laten taxeren in Zwolle

Woning laten taxeren

Wanneer u een nieuwe woning of verbouwing wilt financieren of wanneer u uw woning wilt verkopen, is het handig om uw woning te laten taxeren. Dit kunt u het beste laten doen door een erkende taxateur die kennis heeft van het vak. Wilt u een woning taxatie in Zwolle laten uitvoeren? Dan kunt u terecht bij Admono Makelaars.

Woning taxatie in Zwolle

Admono Makelaars helpt u met het hele proces van een taxatie. Nadat de ervaren taxateur bij u langs is geweest, stelt hij een taxatierapport op. Dankzij dit rapport krijgt u een volledig beeld en komt u alles te weten dat u moet weten over uw huis. Zo staat de staat van onderhoud, de inhoud en oppervlakte, de functionele indeling en de constructie van gebruikte materialen (en de kwaliteit daarvan) erin. Ook is de mate van isolatie en energiezuinigheid nagekeken. Allerlaatst staan er ook praktische zaken in als verplichtingen en rechten, de ligging en omgeving, het bestemmingsplan en de marktsituatie.

Uw huis verkopen

Heeft u een taxateur nodig omdat u uw huis wilt verkopen? Dan zoekt u wellicht ook naar een verkoopmakelaar in Zwolle. Ook daarvoor kunt u goed terecht bij Admono Makelaars. Deze verkoopmakelaar in Zwolle helpt u op een professionele maar persoonlijke manier. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. De makelaar denkt met u mee waar nodig en zorgt ervoor dat uw woning zo succesvol mogelijk wordt verkocht.

Van A tot Z

De verkoopmakelaar in Zwolle helpt u tijdens het proces van de verkoop van uw huis. De makelaar brengt uw huis altijd op de meest originele manieren onder de aandacht bij kopers. Ze helpen u daarmee uw huis zo goed mogelijk in de markt te zetten, zodat het vervolgens voor een mooie prijs verkocht wordt. Al met al begeleidt Admono Makelaars u van A tot Z, van taxatie tot verkoop.

https://www.admono.nl/