Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Uitstekende psychotherapie of relatietherapie in Rotterdam e.o.

Heb jij last van klachten of vragen waar je alleen niet meer uitkomt? Klachten die telkens weer terugkomen en jouw zicht op de toekomst vertroebelen? Dan kan ik je met behulp van psychotherapie in Rotterdam begeleiden om jouw weg uit een dergelijke situatie te vinden. Merk je juist dat jij en je partner vastlopen in jullie relatie? Dan kun je bij mij terecht voor relatietherapie in Rotterdam

Persoonlijke aanpak bij psychotherapie in Rotterdam

Psychotherapie bestaat uit vele vormen, die samen één aspect gemeen hebben. Namelijk dat er één verklaring is voor een probleem. Dit is precies niet hoe ik te werk ga. Iedere persoon is anders, en ik kijk juist naar de persoon zelf. Er is niet één specifieke oorzaak of aanpak, maar juist meerdere. Ik combineer verschillende vormen van psychotherapie om de beste aanpak te vinden die precies bij jou past. 

“Een persoonlijke aanpak voor jouw unieke persoon in jouw unieke situatie”

Samen vinden we de oorzaak van je klachten

Het komt veel voor dat mensen met klachten te maken krijgen waar ze last van blijven houden. Denk bijvoorbeeld aan angst, depressie, overbelasting, psychomatische problemen, spanningen en verlieservaringen. Dit zijn klachten die we samen kunnen oppakken en oplossen. Samen onderzoeken we jouw belemmeringen en gaan we doelgericht de oorzaken verwerken. Dit doen we dankzij intensieve gesprekken en praktische oefeningen. 

Jullie zijn het middelpunt bij relatietherapie in Rotterdam

Merk je dat jij en je partner last hebben van problemen waar jullie samen niet meer uitkomen? Ik kan jullie helpen om elkaar weer te vinden. Tijdens de relatietherapei worden niet jullie problemen centraal gezet, maar juist jullie als mensen. We gaan uit van jij en je partner als persoon. En dus niet van specifieke gebeurtenissen of problemen. Samen komen we tot de kern van jullie probleem, en vinden we de geschikte oplossing. 

“Jij en je partner zijn het beginpunt, de route én bestemming bij relatietherapie in Rotterdam”

Werkwijze van relatietherapie

Mochten jij en je partner besluiten om met mijn hulp aan jullie relatie te werken, dan kun je de volgende werkwijze verwachten:

  • Het eerste gesprek: we onderzoeken samen waar jullie aan willen werken en we bespreken de achtergronden van jullie problemen. Dit is de basis voor jullie unieke en persoonlijke behandelplan op maat.
  • Aan de hand van het behandelplan hebben jullie de vrije keuze of jullie verder willen gaan met de relatietherapie.
  • Gaan jullie door? Dan werken we gedurende de relatietherapie aan het behalen van jullie persoonlijke doelen. 
  • Tussendoor werken jullie samen aan het eigenlijke proces: de toepassing in het dagelijks leven.

Mocht je in de omgeving wonen dan kun je ook bij mij terecht voor relatietherapie in Vlaaringen en relatietherapie in Schiedam

 

https://therapievanderheul.nl/