Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Tandheelkundig Centrum in Nootdorp en omgeving

Patient worden bij tandheelkundig centrum Nootdorp

Als u een van hun patiënten wordt, heeft u bij uw eerste bezoek een intake-gesprek met een assistent. Wanneer nodig voeren ze ook röntgenonderzoek uit om een beter zicht te krijgen op de toestand van uw gebit. Daarna wordt er met uw tandarts Nootdorp een persoonlijk behandelplan opgemaakt om uw gebit weer in goede conditie te brengen. In het tandheelkundig centrum Nootdorp zal ook de frequentie van het aantal controles worden bepaald afhankelijk van de toestand van uw gebit.

Behandeling van tandbederf, kronen en brug plaatsen, wortelkanaalbehandeling …zijn de conventionele behandeling van uw tandarts Nootdorp. Daarnaast zijn ze ook nog gespecialiseerd in implantologie en cosmetische tandheelkunde.

Wanneer zijn kronen en bruggen nodig

Zijn een deel van uw tanden aan vervanging toe? Op dat moment zal uw tandarts Leidschenveen het hebben over kronen en bruggen. Ze zullen u het verschil uitleggen tussen “inlay” en “uplay” systemen en bekijken wat voor u, afhankelijk van onder andere de toestand van uw tandvlees, de beste oplossing kan zijn.

Wat zijn bruggen en kronen

Na een wortelkanaalbehandeling of meerdere restauraties, kunnen uw tanden verzwakt zijn. Als dit het geval is zal uw tandarts Ypenburg u voorstellen om kronen te gebruiken om het probleem op te lossen. De porseleinen kronen worden op de tanden geplaatst om ze te versterken.

Uw kroon wordt dezelfde dag nog gemaakt. Nadat ze geplaatst is, wordtze volledig aangepast en gepolijst. Al deze stappen gebeuren tijdens hetzelfde bezoek.

Mist u enkele tanden of kiezen, dan zal tandheelkundig centrum Nootdorp een overbrugging voorstellen. Dit is een overspanning die tussen twee tanden of kiezen wordt geplaatst. Dit zorgt naast de esthetische uitstraling ook voor een beter kauwvermogen. In sommige gevallen wordt het niet aanbevolen om bruggen te plaatsen. Dit kan het geval zijn wanneer de tanden in de directie omgeving te zwak zijn. Op dat moment zal de tandarts met u de mogelijkheid van implantaten bespreken.

https://www.tandarts-nootdorp.nl/