Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Stoere leren motorjas voor heren

Stoere leren motorjas voor heren

Ik zocht een nieuwe stoere leren motorjas voor heren. Al jarenlang rijd ik op mijn motor dwars door Nederland. Ik geniet echt van motorrijden. Eindeloos rondtoeren op kleine weggetjes met scherpe bochten. Elke keer weer nieuwe mooie routes ontdekken. Op de motor voel je pas echt de vrijheid van het leven!

Beste kwaliteit leer

Mijn oude leren motorjas voor heren is helaas versleten. Het werd echt tijd voor een nieuwe motorjas. Die vond ik bij Urban Leather. Zij hebben een zeer breed assortiment van leren motorjassen, zowel voor heren als dames. Hun leren jassen staan bekend om hun beste kwaliteit leer, unieke modellen en verschillende maten.

AUSTIN heren motorjas

Ik koos uiteindelijk voor de AUSTIN heren motorjas. AUSTIN is een motorjas voor heren uit de leren jassen collectie van Urban 5884 Amsterdam. Getailleerd met een mooie pasvorm voor heren. De motorjas bevat protectoren die gemakkelijk te verwijderen zijn. Ik zie er graag stijlvol uit op de motor en met deze leren motorjas lukt dat zeker.

Ik ben zeer tevreden met mijn AUSTIN motorjas én met Urban Leather. De service was top. Binnen 3 werkdagen had ik mijn leren motorjas voor heren al in huis!

https://www.urbanleather.nl/