Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Snel en gemakkelijk een andere taal leren met behulp van hypnose

Het leren van een nieuwe taal is een leuke, maar vooral ook interessante en nuttige manier om uw vrije tijd te spenderen. Leuk, omdat het bijvoorbeeld een vakantie naar het buitenland aantrekkelijker maakt. U kunt communiceren met de lokale mensen en zo meer te weten komen over de cultuur en gebruiken. Nuttig is het wanneer u het nodig hebt voor bijvoorbeeld uw werk. Misschien hebt u een eigen bedrijf en contact met een of meerdere landen waar Engels, Spaans of Frans voor nodig is. Of misschien verruimt het uw carrièremogelijkheden bij uw huidige werkgever. Hoe dan ook, de kennis van een andere taal komt altijd van pas.

Vlot leren en een nieuwe taal met vertrouwen gebruiken

Misschien hebt u al een tijdje de lang gekoesterde wens om een andere taal te leren, maar denkt u dat het u te veel tijd gaat kosten, of te veel moeite. Dan is Heart of Language misschien iets voor u. Hier gaat u niet op de ouderwetse manier woordjes leren. Nee, Heart of Language werkt op een geheel andere wijze, namelijk met hypnose.

Wat is hypnose?

Bij hypnose moet u niet denken aan de TV shows waar men mensen rare dingen laat doen. Dit is echt puur vermaak. Hypnose is niets anders dan een vorm van uiterste concentratie en u doet niets tegen uw wil. Zoals u bijvoorbeeld een spannend boek leest of een spannende film kijkt. U bent zich nog bewust van wat er om u heen gebeurt, alleen bent u vol geconcentreerd op het boek of de film.

Zo werkt het ook met onze methode. Door het gebruik van hypnose kunt u op een ontspannen wijze een nieuwe taal leren waarbij het ook nog eens sneller gaat. Daarbij houdt u de nieuwe woorden en zinnen ook gemakkelijker vast en dat schept vertrouwen om de nieuw taal daadwerkelijk te gaan spreken. En u kunt, indien gewenst, de cursus online volgen.

Cursussen Engels, Spaans of Frans

Voor een cursus Engels Den Haag, Spaans leren Den Haag of een cursus Frans Den Haag bent u bij hier aan het juiste adres. Zij bieden u een programma op maat. U vindt meer informatie door deze links te volgen:

Nederlands voor buitenlanders

Voor buitenlandse mensen die Nederlands willen leren heeft Heart of Language Dutch courses Den Haag. Meer hierover vindt u hier: Dutch courses Den Haag.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op. Een gratis consult behoort ook tot de mogelijkheden.