Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Slot laten openen en vervangen?

Je kunt een slot altijd door een slotenmaker Den Haag laten openen en vervangen. Bij buitensluiting is het in sommige gevallen nodig om het slot te vervangen nadat het opengemaakt is door de monteur van de slotenmaker.

Schadeloos de deur openen

Een lokale slotenmaker Den Haag kan bij buitensluiting de deur schadevrij openen wanneer er een gewone slot op zit. Het wordt echter een stuk ingewikkelder als er een inbraak werende slot op zit. In dit geval zal de monteur het slot kapot moeten maken en het is hierna niet meer bruikbaar. Een inbraak werende slot kan alleen schadevrij opengemaakt worden als het niet op slot is gedraaid. Dit komt vaak voor omdat mensen vaak het slot vergeten op slot te draaien.

deslotenmakerdenhaag.nl/

Slot vervangen

Als het slot echter niet veilig opengemaakt kan worden moet de lokale slotenmaker Den Haag het forceren. Het slot gaat hierbij kapot of raakt beschadigt. Wanneer dit gebeurt moet het beschadigde slot eruit worden gehaald en vervangen worden met een nieuwe slot. Gelukkig heeft de lokale slotenmaker Den Haag altijd een selectie van sloten bij zich waar de klant uit kan kiezen.

Wil je meer weten over hulp bij buitensluiting? Bezoek dan de onderstaande website voor meer informatie.