Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Shutters in Groningen

Onlangs moest ik nieuwe shutters in Groningen aanschaffen. Ik had altijd van die ouderwetse shutters maar het was absoluut tijd voor nieuwe. Ik heb deze bij Shutter Stunter gekocht, een bedrijf waar je shutters kunt kopen, waar je ook woont. Dus ook in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven!

Nooit meer andere shutters

Ik ben echt zo tevreden met dit bedrijf dat ik heb besloten om alle shutters in mijn huis te vervangen voor shutters van Shutter Stunter. De service die je hier krijgt is echt fantastisch. En buiten dat, er is zoveel keus bij dit bedrijf! Je kunt precies de shutters uitzoeken die bij jouw interieur passen. Beter kan het gewoon niet.

De beste service

Daarnaast heb ik ervaren dat je hier enorm fijne service krijgt. De shutters werden helemaal ingemeten en ze worden geproduceerd volgens de laatste milieunormen. Dat vind ik een zeer fijne gedachte. Daarnaast krijg je ook nog eens drie jaar garantie op de shutters! Dit vind ik helemaal fijn, straks is er iets niet goed, dan lossen zij het altijd netjes op. Schaf ook direct shutters aan bij Shutter Stunter in de plaats waar jij woont!

http://shutterstunter.nl