Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Schoonmaakbedrijf Hendriksen: meer dan gewoon een schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf en glazenwasser in Deventer

Schoonmaakbedrijf Hendriksen is een all-round schoonmaakbedrijf in Deventer. Ze kunnen zowel voor het wassen van glazen, voor schoonmaakonderhoud van gebouwen als voor gevelreiniging ingeschakeld worden. Bekend om hun betrouwbare en professionele dienstverlening, staat een duurzame relatie met de opdrachtgever steeds voorop. In het bezit van de VCA-certificering, het in Nederland meest geaccepteerde veiligheidszorgsysteem, voldoen ze ook steeds aan de strengste veiligheidseisen.

Blinken ruiten

Dankzij hun professionele glazenwasser Deventer, zullen uw ruiten er steeds keurig uitzien. Dankzij regelmatige en constante bijscholing, weet schoonmaakbedrijf Hendriksen als geen ander een streeploos resultaat af te leveren. Zowel voor projecten die vragen om ladderwerk als voor projecten in de hoogte, staat de glazenwasser Deventer paraat. Zijn jarenlange ervaring zorgt steeds voor een perfect resultaat

Volledig schoonmaakonderhoud

Ook voor een uitgebreid schoonmaakonderhoud van eender welk gebouw kunt u het schoonmaakbedrijf Deventer contacteren. Hun diensten gaan verder dan enkel schoonmaken. Vloeronderhoud behoort bijvoorbeeld tot één van hun specialiteiten. Een schone vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een ruimte en vraagt daarom om extra zorg. Hendriksen kan verder ook een handyman aanbieden om al uw technische mankementen snel de wereld uit te helpen.

Gespecialiseerde gevelreiniging

Tenslotte behoort gevelreiniging ook tot hun mogelijkheden. Het vakkundig team kan hier zowel een hogedrukreiniger als (zand)stralen voor gebruiken. Zandstralen is de meest effectieve manier om uw gevel zijn oorspronkelijke kleur en uitstraling terug te geven. Omwille van eventuele schade aan de stenen kan deze manier niet altijd toegepast worden. Dankzij hun krachtige hogedrukreiniger zijn ze toch in staat om elke gevel er weer als nieuw te laten uitzien. Zoals u ziet, biedt schoonmaakbedrijf Hendriksen uiteenlopende diensten aan. Welke service u ook nodig heeft, hun ervaren team zorgt steeds voor een piekfijn resultaat!

https://www.schoonmaakhendriksen.nl/