Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Schoonheidssalon Nijmegen voor prachtig verzorgd haar

Wil jij ook prachtig verzorgd haar? Onze schoonheidssalon in Nijmegen: Get Glam Hair and Beauty biedt diverse behandelingen aan om jouw haar te laten glanzen zoals nooit tevoren. Probeer bijvoorbeeld onze keratine behandeling in Nijmegen voor prachtig verzorgd haar. 

NIEUW! OCRYS haircare Jean Paul Myne

Ocrys is het gloednieuwe HAIRCARE concept van Jean Paul Mynè met als missie: het haar in de watten leggen. Een nieuw gamma van shampoos, conditioners en maskers die jouw haar verzorgen en verzachten. Je haar heeft er nog nooit zo sterk uitgezien en zacht aangevoeld!   Ocrys is geïnspireerd op de filosofie van mindfulness; de producten vormen een harmonieuze samenwerking tussen haircare in het salon en bij jouw thuis. De producten van Ocrys plaatsen de persoon steeds in het middelpunt. Voor elk type haar bestaat er een unieke oplossing en een uniek product.

Nu bij onze schoonheidssalon Get Glam hair and beauty in Nijmegen te verkrijgen.

Voor krullend haar Kwaliteiten 

Zorgt voor het herstel van de krul in het haar en houdt daar controle op. Voorkomt het gevreesde frizzy effect. Zonnebloemzaad extracten:  waaruit biomimetische fytoceramiden worden verkregen. Deze vormen een beschermende laag die het haar verzacht en de krullen beter zichtbaar maken. De extracten zorgen voor een lang behoud van de natuurlijke krul.

Jojoba olie

Is in samenstelling goed te vergelijken met menselijk talg. Dit maakt het zeer populair voor cosmetische producten die het uiterlijk van zowel het haar, als de huid verbeteren. Jojoba staat bekend om zijn grote hoeveelheid aan vetzuren, dat betekent dat ze een buitengewoon voedende en hydraterende werking hebben. 

Herstel beschadigd en behandeld haar

Kwaliteiten

Het versterkt de haarstructuur en herstelt de beschermende barrière van de haarvezel.

Ceramide III

Is in staat om beschadigd haar te herstellen naar zijn oorspronkelijke schoonheid. Het beschermt tegen de aanval van chemicaliën, stress en ongunstige weersomstandigheden. 

Limnanthes alba

De zaden van deze plant geven een geurloze, felgele olie, die bijzonder rijk (ongeveer 96%) is aan vetzuren.

Discipline en zachtheid Stijl haar

Kwaliteiten

Het helpt uw haar verbazingwekkend stijl te houden. Voor haar dat al stijl is, of voor krullend haar dat stijl gemaakt dient te worden. De Bandha lijn bevat speciale werkzame bestanddelen die in staat zijn om het haar langdurig stijl te houden. Zonnebloemzaad extracten:  Waaruit biomimetische fytoceramiden worden verkregen. Deze vormen een beschermende laag die het haar zacht houdt en de kleur langer vasthoudt.

D-Panthenol

Deze biologisch actieve vitamine is rijk aan fytohormonen en plantaardige eiwitten. Deze ingrediënten zorgen voor een langdurig en hydraterende boost, die het haar en de huid van aanzienlijk meer glans en zachtheid voorzien.|

Voor beschadigd en behandeld haar

Kwaliteiten

Het helpt gestresst haar te herstellen dankzij het unieke OXILOCK PLASMA complex. Gebruik op lange termijn zal blijvend effect hebben. Hatha is ideaal voor chemisch beschadigd haar. 

Organische zuren

Dit zijn dezelfde zuren die gebruik worden in het OXILOCK PLASMA complex. Het helpt de kracht en structuur in het haar te herstellen en zorgt voor een gezond uiterlijk.

GUAR H.C

Heeft uitstekende antistatische en conditionerende eigenschappen. Het maakt het makkelijker om zowel nat als droog haar te behandelen. Het zorgt voor een zijdeachtige glans en hydratatie.

Probeer een keratine behandeling Nijmegen voor het perfecte resultaat.  

http://getglamhairbeauty.nl/