Grotemarkt beraad
Image default
Gezondheid

Salland Zorgverzekeringen levert kwaliteit

Met een tandartsverzekering van zorgverzekeraar Salland kunt u ook het aankomende jaar rekenen op professionele zorg. Het is in Nederland zo geregeld dat de basisverzekering voor iedereen tot 18 jaar reguliere tandartskosten dekt. Bent u ouder dan 18 en wenst u ook een vergoeding voor bijvoorbeeld de periodieke controle of het vullen van een gaatje? Dan kunt u een tandartsverzekering afsluiten. Als het gaat om een tandartsverzekering bij Salland heeft u drie opties. De basisverzekering is aan te vullen met een TandExtra, TandPlus of TandTop tandartsverzekering. Onderling verschillen deze in de vergoeding per kalenderjaar en de premie per maand.

De beste naturapolis!

Het maakt niet uit of u jong of oud bent, veel of weinig zorg nodig heeft; bij zorgverzekeraar Salland is iedereen gelijk. Daarom rekent Salland een gelijke premie voor de basisverzekering. De nieuwe premie zorgverzekering is €101,50 per maand. Zorgverzekeraar Salland heeft goede afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. Hierbij kunnen we de zorgkosten laag houden en u kunt rekenen op ruime keuze en goede kwaliteit. Salland Zorgverzekeringen biedt de beste naturapolis in Nederland!

Basisverzekering aanvullen

Naast de verplichte basisverzekering bieden wij een aantal uitstekende aanvullende verzekeringen. Denkt u dan aan vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. We hebben de pakketten zo samengesteld dat iedereen een passende verzekering kan afsluiten, afhankelijk van persoonlijke wensen en zorgbehoeften. Declareren gaat eenvoudig en u krijgt snel uitbetaald. Heeft u vragen over een of meerdere verzekeringen, laat het ons weten. Als u rechtsboven op onze website ‘contact’ klikt, ziet u een telefoonnummer, e-mailadres, bezoekadres en postadres verschijnen. Wij horen graag van u en verwelkomen u van harte bij Salland Zorgverzekeringen!

https://www.salland.nl/