Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Saffraan ofwel rood goud

Saffraan

Heeft u wel eens over saffraan gehoord? Dat is een specerij met een helende werking. Ik dacht dat het alleen in luxe restaurants gebruikt werd, totdat een vriendin vertelde dat zij saffraan gebruikt. Ik verbaasde me er eerlijk gezegd over, maar ben me er wel in gaan verdiepen. Zodoende kwam ik uit op de website van Crocussativus. In deze webshop vind saffraan die 100% puur is. Zowel in de vorm van tabletten, als in de vorm van saffraan bollen.

Wat is saffraan?

Wat is saffraan nou precies? Dit is een specerij dat stress, vermoeidheid en allerlei ouderdomskwaaltjes vermindert. Wist u dat het ook huidveroudering tegen gaat? Daar gebruik ik het voornamelijk voor. Maar ook omdat ik gehoord heb dat deze kostbare specerij bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand. Daar ben ik enorm over te spreken. Ik was na een paar maanden saffraan gebruiken een stuk vrolijker.

Ook in de vorm van saffraanbollen

Bij Crocussativus kunt u ook saffraan bollen kopen. Dankzij deze bollen kunt u dit specerij helemaal zelf kweken. Dat doet die vriendin van mij ook. Ik denk dat ik ook maar eens een bestelling ga plaatsen en de bollen in mijn tuin ga planten. Helaas zijn de bollen niet het hele jaar leverbaar. Ze worden in de maanden juli tot oktober geleverd. Maar dat is geen groot probleem, want ik ga voor die tijd toch nog niet aan de slag in de tuin.

Ook saffraan kopen?

Ook saffraan kopen? Dan raad ik ten zeerste aan om een kijkje te nemen op de website van Crocussativus. Ale producten worden in Nederland geheel gratis verzorgd. Daarnaast geniet u bij grote hoeveelheden ook nog eens van aantrekkelijk prijzen. Neem vandaag nog eens een kijkje in de webshop en ervaar het zelf. Ik voel me namelijk een stuk beter dankzij dit goedje!

https://crocussativus.eu/en