Grotemarkt beraad
Image default
Industrie

RVS tanks voor bakkerijen en andere industrieën

Als eigenaar van een bakkerij heb ik RVS tanks nodig voorzien van RVS roerwerk. Door deze samenstelling kan ik efficiënter werken met grote hoeveelheden. Ik heb een RVS tank gekocht bij HenF Lichtenvoorde. Zij kunnen ieder formaat voorzien van roerwerk op maat. Dat is nodig want de tank en het roerwerk voor mijn bakkerij is héél groot.

Een RVS tank van HenF Lichtenvoorde

  • Hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Maken röntgenfoto’s van eigen laswerk voor kwaliteitswaarborging, 90 procent van hun concurrenten doen dat niet
  • Volledige traceerbaarheid van producten
  • Beschikken over lascertificaten
  • Specialist in roestvast staal oplossingen

Professionele werkwijze

De monteurs monteren de roerwerken veelal bovenop het deksel van de tank. Zij deden hun werk uitstekend. Het waren vriendelijke mannen die professioneel te werk gingen. Het was duidelijk te zien dat ze dit werk al een tijdje doen. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van HenF Lichtenvoorde.

Van de bierindustrie tot aan chemische industrie

Naast bakkerijen produceert en monteert HenF Lichtenvoorde ook RVS tanks voor diverse andere industrieën. Waaronder de bierindustrie met fermentatietanks, evenementenbier installaties, wasserijen met boilervaten, chemische en procesindustrie met proces- en reactievaten en waterbehandelingsindustrie met RVS watertanks.

RVS tanks en drukvaten

RVS tanks en drukvaten fabriceert HenF Lichtenvoorde voor een grote diversiteit aan toepassingen. Ze vervaardigen deze in verschillende materialen van RVS304 (1.4301, 1.4304) en RVS316 (1.4401, 1.4404, 1.4571). Maar ook soorten als duplex, superduplex of Hastelloy.

PED 2014/68/EC

Het is mogelijk deze RVS tanks te ontwerpen en vervaardigen onder PED 2014/68/EC. Waarbij HenF Lichtenvoorde zowel seriematige tanks onder module II A1 als specials in PED CAT3 B1 maken.

RVS lassen

HenF Lichtenvoorde beschikt over een grote diversiteit aan ISO en ASME lascertificaten (LMK en LK). Voor het onder andere RVS lassen van Hastelloy, RVS304, RVS316 en andere RVS soorten in verschillende diktes.

Daarnaast beschikken ze over de mogelijkheid om in samenwerking met de TÜV verschillende keuringen te doen op de gefabriceerde RVS tanks. Zoals: NDO onderzoek, druktesten, dye penetrant testen, ontwerpbeoordelingen als ISO EN 13445, ASME en/of merkblatter AD2000.

HenF Lichtenvoorde
Adres: Galileïstraat 28, 7131 PE Lichtenvoorde
Telefoon: 0544-356080
Provincie: Gelderland

https://www.henf.nl/