Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Roestvrij staal slijpen

RVS slijpen

Roestvrij staal slijpen. 

Dit is het fijn slijpen van metalen oppervlakken voor een glad, consistent en aantrekkelijk uiterlijk. Wanneer we werken aan roestvrijstalen kwaliteiten – of het nu gaat om apparaten, constructiedelen, behuizingen voor plaatstaal welke zichtbaar zijn op het afgewerkte product zonder te worden geverfd of gecoat, of architecturale versieringen – kiezen we de juiste apparatuur en verbruiksgoederen voor elke stap van het proces. Zo helpen we je het gewenste resultaat te bereiken. 

RVS slijpen

Er zijn verschillende afwerkingen die we bieden voor rvs slijpen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Voor het mengen van gelaste oppervlakken op hoeken, vierkanten en rondes, geven we je een middelgrote, fijne of ultrafijne conditioneringsgordel om het oppervlak te mengen. Voor vlakke oppervlakken gebruiken we een elastische trommel en een nonwoven nylon platte borstel die het werk gemakkelijker en fijner maakt. Veel afwerkingsgereedschappen die we gebruiken, bieden snel veranderende toolingsystemen om de downtime te verminderen en vele zijn draagbaar. Houd er rekening mee dat draagbare gereedschappen met afneembare handstukken vermoeidheid verminderen, omdat ze niet het gewicht van de hele aandrijfeenheid hoeven te dragen. Dit betekent dat we zelfs bij je thuis kunnen werken. 

Onze werkzaamheden

We doen ook slijpen op commerciële Food Service Grid en polijsten roestvrijstalen buizen tot een spiegelafwerking die het metaal een uitstekende spiegelachtige afwerking geeft. Voor het afwerken van de binnenhoeken van een roestvrijstalen machine inclusief assen, kogels, lagers, bouten en andere. Desalniettemin wordt ons werk geleverd met geweldige ervaring om je een geweldige kwaliteit te bieden. we hebben een verscheidenheid aan gereedschappen die zijn ontworpen om op elk type metaal met verschillende vormen en ontwerpen te werken. Ook centerloos slijpen hoort bij ons werk. Met een centerloos slijpmachine kan je de precieze diameter instellen, waardoor niet alleen de afwerking kwalitatief goed is, maar het geslepen metaal ook altijd een passend onderdeel is van het geheel. 

De kwaliteit van afwerking

Wij zorgen ervoor dat het roestvrij staal wordt gemalen tot een vereiste glans en diepte die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is voor een goede tijdsperiode. Er zijn verschillende roestvrijstalen slijpbewerkingen, inclusief centerloos slijpen, die van het kleinste tot het grootste deel kunnen worden gemalen, zoals voor bouwmaterialen / platen en auto-onderdelen, dit kan worden gedaan afhankelijk van de aard en de staat van het metaal. Bij vangeenen.nl staan we klaar om je metaal te laten schijnen tegen betaalbare en betrouwbare kosten.

https://vangeenen.nl