Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Restaurant Woudrichem

Kom ook genieten bij het beste restaurant Woudrichem!

Zin om lekker uit eten te gaan in Woudrichem? Kies voor het beste restaurant Woudrichem! ’t Oude Raedthuys is een bijzondere locatie om voor te kiezen. Dit is een authentiek pand dat al bestaat sinds 1592. Al vele jaren lang is dit een geliefde locatie voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan speciale locatie voor een bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft. Hier kan iedereen genieten van het gewenste eten op de meest prachtige locatie. Zonder enige twijfel gaat deze lekkere en leuke gebeurtenis daarom nog lang in heugenis mee.

Ga voor een echt uniek restaurant!

Deze locatie is zowel geschikt om lekker te komen eten als voor het vieren van speciale aangelegenheden. Het pand is meer dan 500 jaar oud en is geheel in klassieke stijl. Deze geweldige locatie zal menig gast aangenaam verrast doen staan. De vernieuwende kaart wisselt per seizoen en biedt wat lekkers voor ieders smaak. De ruime keuze bestaat zowel uit lokale als internationale gerechten. Zowel voor een lekker stuk vlees, vis of vegetarisch gerecht kan men terecht. Iedereen kan hier komen genieten tegen een (h)eerlijke prijs!

Geniet in stijl!

Dit restaurant Woudrichem heeft meer te bieden dan lekker eten alleen. Dit is een zeer geliefde feestlocatie Woudrichem en zelfs trouwlocatie Woudrichem. Deze feestlocatie Woudrichem biedt een prachtige locatie voor het vieren van ieder soort feest. Niet voor niks is dit ook een zeer populaire trouwlocatie Woudrichem. Trouwen op deze prachtige plaats is het overwegen zeker waard.

Verrukkelijk maar niet duur

Lekker uit eten, dat hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Dit bewijst dit restaurant in Woudrichem. De menukaart is zeer uitgebreid en het eten van de hoogst haalbare kwaliteit. Ieder seizoen bestaat het menu weer uit andere heerlijke gerechten. Kom gerust eens langs of informeer voor meer informatie!

https://bal-dadig.nl/