Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Regelmatig tuinonderhoud op het hoogste niveau: daar kunt u op vertrouwen

U beslist zelf welk werk we voor u doen. Ons tuin- en landschapsonderhoud is veelzijdig, Bij hoverniersbedrijf in Amsterdam kunt u een overzicht krijgen van onze diensten.

Een gemaaid gazon, professioneel gesnoeide struiken en bomen zijn niet altijd vanzelfsprekend. Eenmaal verkeerd gesnoeid is er geen tweede kans. Omdat de eerste waarneming vaak doorslaggevend is, waardeert u waarschijnlijk ook een goed onderhouden buitenruimte. Het laat ook een blijvende indruk achterlaat op uw bezoekers of klanten. Wij zijn professionals als het gaat om het onderhoud van uw tuin en landschap. De klanten van hoveniersbedrijf Amsterdam waarderen het werk van hun vakmannen.

Gevarieerd aanbod

Ons bedrijf voor tuin- en landschapsontwerp is gevestigd ook actief in andere regio’s. Hovenier in Amstelveen biedt zowel aan particulieren als aan klanten uit de publieke sector het tuinonderhoud dat aan hun wensen voldoet. U kunt ons de continue zorg voor uw groene ruimte toevertrouwen, maar ook het werk voor individuele evenementen. Voorbeelden hiervan zijn, het planten van allerlei snoeien van oude bomen, het planten van bomen of de bestrating in de omgeving van uw gebouw.

We onderhouden uw gazon

Als u uw gazon toevertrouw aan hovenier in Hoofddorp, kunnen wij bijvoorbeeld een gazon aanleggen, een nieuw gazon aanleggen en uw gazon een jaar lang onderhouden. Het hebben van een nieuw systeem voor irrigatie is niet genoeg om uw gazon mooi te houden of om een nieuw gazon te cultiveren. Het maaien, verluchten en ontmossen van het gazon kost veel tijd. Wij zijn er altijd voor u als u iemand nodig heeft die betrouwbaar voor uw gazon zorgt. Als de verzorging van het gazon betrouwbaar is, heeft u veel meer tijd om na het werk en in het weekeind om van uw mooie, verzorgde tuin te genieten.

https://www.hoveniersbedrijf-schmidt.nl/