Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Puppycursus Heerhugowaard

Ben jij op zoek naar puppycursus in Heerhugowaard? Dan kun je terecht bij Hondenschool LeerSamen. In de omgeving Alkmaar en Heemskerk kun je gemakkelijk deelnemen aan deze puppycursus. Kleine groepen, zodat jouw pup rustig kan wennen aan andere honden en tevens genoeg aandacht voor jou en je pup tijdens de lessen. Je kunt direct starten na de inschrijving!

Waarom Hondenschool LeerSamen?

Bij Hondenschool LeerSamen kan jouw pup al in 5 lessen de training afronden. De eerste les is een privéles om rustig kennis te maken met de locatie en de hondentrainer. Deze gaat kijken waar jouw pup nu staat. Vanaf hier weet de hondenschool dan waaraan er gewerkt zal worden. Je pup krijgt dus echt een persoonlijk leerplan. De 4 opvolgende lessen zijn groepslessen. Het is mogelijk om hierna weer een blok van 5 lessen te nemen, zodat jouw hond kan doorgroeien naar de gevorderde groep honden om nog meer te leren.

Verder profiteer je bij Hondenschool LeerSamen van de volgende voordelen:

  • Veel persoonlijke aandacht voor mens en pup;
  • Direct starten is mogelijk;
  • Mogelijkheid om binnen te trainen (dus ook bij slecht weer);
  • Maximaal 5 cursisten in één groep;
  • 7 dagen per week lesmogelijkheid;
  • Les volgens de nieuwste inzichten in puppy opvoeding.

Heb jij interesse om samen met je pup bij deze hondenschool in Heerhugowaard deel te nemen aan puppycursus? Meld je dan direct aan bij Hondenschool LeerSamen.

Ook gehoorzaamheidstraining mogelijk

Is jouw hond allang geen pup meer, maar luistert hij of zij niet zoals je zou willen? Dan kan een gehoorzaamheidstraining jullie enorm helpen. Een hond is een fantastische aanwinst voor het gezin, maar een hond die almaar blaft, wegloopt of niet gehoorzaamt wanneer je dit van je viervoeter verlangt, is ook heel vermoeiend. Begrijpelijk dat je wenst dat jouw hond trouw en gehoorzaam is, zodat je kunt genieten van het gezelschap, in plaats van op je hoede te zijn.

Inschrijven bij LeerSamen

Je kunt je via de website van Hondenschool LeerSamen inschrijven voor een puppcursus in Heerhugowaard en omgeving. LeerSamen heeft tevens een hondenschool in Alkmaar, waar je ook terecht kunt voor alle soorten puppy- en gedragstrainingen. Bekijk de website van Hondenschool LeerSamen voor meer informatie over de cursussen, tarieven en lestijden. Succes samen met je viervoeter!

https://www.hondenschoolleersamen.com/