Grotemarkt beraad
Image default
Bedrijven

Public Matters is nu belangrijker als ooit tevoren om in te investeren!

Public Matters bestaat uit vakbekwame professionals met ruime ervaring. Dit is één van de bekendste public affairs & lobbyadviesbureau van Nederland. Hiermee kan de beleidsbeïnvloeding worden bepaald aan hand van strategische communicatie. Iedereen die invloed wilt uitoefenen kan hier terecht. Denk bijvoorbeeld aan externe communicatie om publieke besluitvorming te beïnvloeden. Het effect hiervan is vaak een stuk groter als in eerste instantie werd gedacht. De ervaren en gedreven experts weten zich raad met iedere zaak.

Kies voor ervaren specialisten!

Public Matters bestaat uit een team van gedreven specialisten. Deze beschikken over de juiste diploma’s en werkervaring om zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Systematische public affairs staat garant voor succes. Public affairs & lobby inspanningen kunnen grote impact hebben op besluitvorming. Zowel bij politieke als ambtelijke besluiten kan dit worden ingezet om de besluitvorming te beïnvloeden. Door te werken met een proactieve en systematische public affairs wordt er invloed uitgeoefend op de besluitvorming.

Crisissituatie? Schakel de hulp van experts in!

Bij platformen crisiscommunicatie wordt er breed ingezet om de crisissituatie te beheersen. Door platformen crisiscommunicatie wordt er gebruik gemaakt van professionals om dit te bewerkstelligen. De experts bekijken de situatie en schetsen een plan van de mogelijkheden. In goed overleg met de klant wordt er een crisisaanpak gemaakt om de situatie zo snel mogelijk weer in goede banen te kunnen leiden.

Reken op betrouwbaar advies

De reputatie van een bedrijf opbouwen kost vaak jaren tijd. Wanneer er reputatieschade is kan deze goede reputatie binnen een mum van tijd worden afgebroken, al het harde werk is dan voor niets geweest. Wanneer er sprake is van reputatieschade of dit dreigt, moet er zo snel mogelijk actie worden ondernomen om de schade zoveel mogelijk te beperken. Informeer gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!

https://publicmatters.nl/